Алексей Арестович , съветник в кабинета на украинския президент, представи

...
Алексей Арестович , съветник в кабинета на украинския президент, представи
Коментари Харесай

Политолог: Защо Арестович разобличава Киев като истерик-шантажист

Алексей Арестович, консултант в кабинета на украинския президент, показа Киев като нервен индивид, който изнудва близките с неустойчивостта на душeвността си. Тоест, в действителност, той сподели чистата истина.

Той изрази искрено предизвестие в изявление за украински публицисти, в отговор на искане да разяснява изказването на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че Съединени американски щати няма да дадат на Украйна реактивни системи за залпов огън, които могат да бъдат употребявани за нанасяне на удари по съветски територии. Арестович даде обещание, че в този случай Незалежная ще провежда „ образцово-показателна истерика “:

„ Решението за комплексите ще бъде взето в близко бъдеще и когато разберем дали ще бъдат доставени или не... Няма да ги дадат,- тогава ще им устроим образцово-показателна нервност “, сподели той.

Никой не се съмнява, че украинските политици са положителни в нервността по показателен метод. Достатъчно е да си напомним изказванията, които прозвучаха от Киев, откакто Съединени американски щати отхвърлиха да затворят небето над Незалежната. Тогава, дано ви припомня, в един съразмерен хор, в който персонално Владимир Зеленски солира, светът беше изплашен от неизбежните повреди и саботажи в нуклеарните уреди на Украйна.

Що за истерика може да има този път?

И по какъв начин въобще би трябвало да се схваща и преглежда като цяло сходна опасност от шантаж? На първо място, несъмнено, за нас. Но и за Вашингтон също.

Кримският политически специалист Владимир Джарала в изявление за Pravda.Ru назова изказването (или предизвестието?) на Арестович „ доста безсрамен метод на украинската страна към създалата се процедура “:

„ Те към този момент знаят, че им се дава първото място във всички медии, че всяка тяхна дума се цитира при всяка опция. Освен това такива персонажи като украинския дипломат в Германия да вземем за пример позволяват персонални обиди към ръководещия страната канцлер в нарушаване на всички дипломатически правила " И им се разминава ", изясни Джарала. " Въз основа на това господин Арестович цинично декларира, че ще вдигне " нервност ", в случай че в този момент те не получат тези ракетни системи. "

Въпреки това, съгласно специалиста, това изказване най-вероятно е имало и друга цел, защото, когато е било направено, към този момент е било известно, че щатите ще дадат тези системи на Украйна:

" Сега Киев разиграва друго зрелище в осведомителното пространство. Смисълът му е, че с помощта на " заканите " към великите Съединени щати те са се уплашили и обезпечили всичко належащо. Реалността за тях съществува извънредно като осведомителна действителност и те интензивно употребяват този запас. “

Ще реагират ли Съединените щати по някакъв метод на сходни истерични прояви?

- Не, няма да създадат. Достатъчно е да обърнем внимание на една занимателна детайлност: президентът Байдън разгласи, че ракетните системи за залпово изстрелване ще бъдат предоставени без пакетите с ракети с огромен обхват, само че даже това, което изпращат, изцяло ще разреши на въоръжените сили на Украйна да стрелят непосредствено по съветската територия.

Освен това усилването на артилерийските дуели по линията на борба демонстрира, че тези оръжия към този момент идват от Европа. И цивилните са тези, които са първите им жертви. Но западните страни избират да си затварят очите за това.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР