Александра Тончева направи силен дебют в Bellator MMA, но за

...
Александра Тончева направи силен дебют в Bellator MMA, но за
Коментари Харесай

Александра Тончева загуби дебюта си в Bellator

Александра Тончева направи мощен дебют в Bellator MMA, само че за жалост не съумя да запише победа.

Варненската ММА състезателка се изправи против италианката Чиара Пенко в дуел от галавечерта на Bellator в Милано, Италия.

Тончева бе по-агресивната и диктуваше темпото на дуела, като съумя да означи събаряния и много нанесени удари. Тя обаче попадна в triangle choke на италианката, само че не се съобщи и продължи да играе макар, че на няколко пъти изглеждаше като че ли ще бъде заключена.

Въпреки това тя освен, че изкара рунда, а и във втория стартира много нападателно в стойка, пресирайки по-пасивната Пенко.

Малко по-късно обаче сюжетът от предходния рунд се повтори и Тончева още веднъж се озова в тригълник, който обаче още веднъж не беше задоволително добре уплътнен, с цел да откаже Тончева, която продължи да се бори макар неизгодната позиция.

Пенко обаче стартира да нанася удари от тил, които въпреки и леки, бяха доста на брой и макар, че не направиха никакво проваляне, се видяха задоволителни на реферът, който реши да спре срещата и да защищити Тончева от по-нататъшно пострадване. Нейната борба беше втора за галавечерта и може гратис да я гледате в канала на Bellator (oт 24:50 минута):
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР