Александър Зверев отрече да е упражнявал домашно насилие върху бившата

...
Александър Зверев отрече да е упражнявал домашно насилие върху бившата
Коментари Харесай

Категорично отричам: Зверев проговори за новите обвинения срещу него в домашно насилие

Александър Зверев отхвърли да е упражнявал домашно принуждение върху някогашната си другарка Бренда Патеа. Припомняме ви, че точно Патеа е майката на 2-годишната щерка на тенисиста, с която Саша няма съвсем никакъв контакт. Това пък надалеч не е първо сходно обвинявания по отношение на тенисиста, против който от ATP даже бяха почнали следствие, защото и Олга Шарипова беше дала показания, че е била физически измъчвана по време на връзката си с някогашния номер две.

В последна сметка Зверев беше оневинен по въпросния проблем, а в този момент наподобява извънредно евентуално да му се наложи да влезе в нова правосъдна борба, тъй като юристите на Патеа претендират, че играчът е нанесъл междинна телесна щета на тогавашната си обичана и упорстват за обезщетение в границите на 500 хиляди евро.

Разбира се, то германецът нямаше по какъв начин да избегне въпросите на медиите по тази тематика, до момента в който организираше своята първа конференция на ATP 500 конкуренцията в Хамбург, като разбираемо не беше кой знае какъв брой отегчителен по въпроса и съобщи само следното:

" Категорично отхвърлям обвиняванията. Моите юристи ще поемат случая. Няма да кажа нищо повече от това " - изрично приключи тогавашният първенец от финалите на ATP.

Alexander Zverev spoke about the new domestic abuse allegations involving the mother of his child:

“I completely reject the allegations. My lawyers will handle the case. I will say no more. "
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР