Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, сподели в Instagram

...
Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, сподели в Instagram
Коментари Харесай

Изненада! Актьор от "Братя" вдигна пищна сватба на морето

Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, показа в Instagram сватбена фотография с приятелката си Мира Яворова. От фотографията струи есенна романтика и хубост, тъй като сватбата е била на морето, край Бургас.

" Честитоооо ", написа сътрудника му Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец. " Много сте красиви! Да няма вест ", пита в мненията ненадейно артистът Даниел Ангелов. Той играе шефа на полицията в " Братя " и също подписа за повторно цивилен брак в края на лятото.

Виж още: Подаръци от ухажори отново заляха Десита: Певицата се окичи с диаманти

Подробности за сватбата няма, само че е известно, че тържеството е било в стеснен фамилен кръг. Родни таблоиди настояват, че на празненството не са участвали сътрудниците на Алекс от " Братя ", само че за момента това не е доказано. Други считат, че фрагментите не са нови, а просто в този момент ги споделят в обществените мрежи.

Съпругата на Алекс, Мира Яворова, е на 22 година от Русе и е студентка в НАТФИЗ. Участвала е в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди този момент дълги години е практикувала спортни и национални танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея артистът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия

Виж още: Дани Петканов хвана гората: Лудият кореспондент се отдаде на самотност, успокоение и тренировки

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР