Алберт Попов е доволен от деветото си място в слалома

...
Алберт Попов е доволен от деветото си място в слалома
Коментари Харесай

Алберт Попов: Надявам се да ми се получат нещата след четири години


Алберт Попов е удовлетворен от деветото си място в слалома на зимните олимпийски игри в Пекин. Той е най-предно класиралият се българин на този състезателен конгрес, като единствено 36 стотни го разделиха от орден.

" Смятам, че този резултат е в действителност добър и целият екип сме задоволени, ", сподели Попов в предаването " Тази заран " по bTV, като посочи, че във втория манш е рискувал повече, с цел да стигне до подиума, само че по този начин е позволил неточности.

Снимка: Reuters


" След първия манш бях на 70 стотни от първото място. Целта ми беше във втория да дава най-хубавото от себе си. Да карам с риск, само че когато караш с подобен риск идват дребни грешчици, които може да ти костват доста. "

" Сега съм в най-силните ми години, усещам се добре, във форма съм. Следващата олимпиада е след четири години, уповавам се да съм квалифициран и да ми се случат нещата след четири години. "

Снимка: Reuters


" И на Световната купа има страст, само че тук е по 10. Тези надпревари ги гледа целият свят. Ще ми липсва страстта. "

Относно храната в Пекин той посочи, че се е придържал към ориза и спагетите: " Не сме привикнали с тази храна, само че се придържах към ориза и спагетите, някоя друга салага и плодове. Не съм опитал доста, тъй като чухме мненията от останалите българи, подготвящи пистите, че зеленчуците съдържат бактерии, характерни за Азия. ", сподели още Попов.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР