Албанец с ампутиран крак с изненада откри негова снимка върху

...
Албанец с ампутиран крак с изненада откри негова снимка върху
Коментари Харесай

Мъж с ампутиран крак откри снимката си върху пакет цигари

Албанец с ампутиран крайник с изненада откри негова фотография върху пакет цигари , която е като допълнение към текст с предизвестие за вредата от тютюнопушенето , съобщи неговият френски юрист, представен от Агенция Франс Прес.

Мъжът , който се е открил в Източна Франция, разпознал ампутирания си крайник на фотографията, която е край текста „ Пушенето запушва артериите ви “.
„ Клиентът ми бил ранен по време на пукотевица в Албания през 1997 година “,  поясни юристът Антоан Фитант. „ Не става въпрос за пари. Той упорства въпросната снимка да бъде изтеглена - наранено е достолепието му “, добавя бранителят.

Според клиента му, който живеел във Франция от две години, фотографията е направена по време на негово посещаване в ортопедичен център по отношение на приемане на протеза.

Европейската комисия обаче означи, че съществуват общо 42 фотоси, които са утвърдени и отпечатани върху пакети цигари, и че едни и същи фотоси се виждат върху тях от 2014 г.-->

Metz: il retrouve la photo de sa jambe amputée sur des paquets de cigarettes
— France Bleu Lorraine Nord (@fblorrainenord)

„ Ще би трябвало да се удостовери, че фотографията е направена през 2014 година и не е обвързвана с клиента ми “, настоя Фитант. „ Нека ни дават истинската фотография, с цел да бъде подложена на експертиза “, изиска още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР