Алана Рене Бланшард е родена на 5 март 1990 г.

...
Алана Рене Бланшард е родена на 5 март 1990 г.
Коментари Харесай

Алана Бланшард е една от най-сексапилните сърфистки /снимки/

Алана Рене Бланшард е родена на 5 март 1990 година в Хаваи.
Въпреки сега си е взела отмора от спортния сърф, американската сърфистка е взела участие в разнообразни издания на ASP World Tour.
Алана е щерка на Холт Бланчард, който основава моделите бански Rip Curl, само че сега по-специално се занимава с линия неопренови костюми особено за сърф.
Баща й я учи да сърфира, когато е единствено на четири години и тя взе участие в първото си съревнование на деветгодишна възраст. Тя е най-хубава другарка със сърфистката Бетани Хамилтън, която загуби ръката си от акула през 2003 година
Алана има връзка със сърфиста Джак Фрийстоун, с който своделят две деца. И съдейки от качените ѝ фотоси и видеа в Instagram, момчетата ѝ отрастват на " гребена на вълните ", също като нея. Тя е модел за Rip Curl и MyBikini и дизайнер на лична линия бански костюми, основани особено за сърф.
Освен с кариерата на сърфистка, Алана е известна и с работата си като модел и актриса. Участвала в няколко кино лентата, сред които Soul Surfer, Heart of a Soul Surfer и First Love, описват от Sports City.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР