Ал Пачино обясни защо не е прочел имената на всички

...
Ал Пачино обясни защо не е прочел имената на всички
Коментари Харесай

Ал Пачино обясни неловкото си представяне на Оскар-ите

Ал Пачино изясни за какво не е прочел имената на всички 10 номинирани за най-хубав филм на церемонията по връчването на " Оскар " -ите, като съобщи, че решението е взето от продуцентите на шоуто.

Актьорът деец връчи последния трофей за вечерта на звездното събитие в Лос Анджелис на 11 март.Но настъпи комплициране, когато той ненадейно разгласи за победител " Опенхаймер ", без първо да изброи номинираните, какъвто е обичаят.

" Нямах желание да ги пропусна ", сподели артистът, представен от Би Би Си.

Според 83-годишната икона на киното е " избор на продуцентите да не се загатват още веднъж номинираните, защото те са били изтъкнати поотделно по време на церемонията ".

Носителят на " Оскар " добави, че е " избрал да следва " метода, по който продуцентите са желали да бъде връчена премията.

" Осъзнавам, че да бъдеш номиниран е голям миг в живота на човек и да не бъдеш изцяло приет е обидно и накърняващо ", сподели Пачино.

" Казвам това като човек, който е надълбоко обвързван с режисьорите, актьорите и продуцентите, тъй че съм надълбоко съпричастен с тези, които са били афектирани от този пропуск, и по тази причина счетох за належащо да направя това изказване ", добави той.

Изявлението на Пачино бе малко, а вечерта на Оскарите приключи със странна нотка, без нормалните фанфари към най-голямата премия на вечерта.

Отваряйки плика, той промълви: " Очите ми виждат " Опенхаймер ", оставяйки публиката за миг объркана дали филмът фактически е спечелил. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР