Ал-Насър записва все по-лоши резултати след привличането на Кристиано Роналдо.

...
Ал-Насър записва все по-лоши резултати след привличането на Кристиано Роналдо.
Коментари Харесай

Пропуски на Кристиано Роналдо струваха скъпо на Ал-Насър

Ал-Насър записва все по-лоши резултати след привличането на Кристиано Роналдо. Днес тимът загуби с 0:1 от Ал Уехда на полуфиналите за Кралската купа на първенците и отпадна от шампионата. Саудитският отбор няма маркиран гол в три следващи мача и рецензиите са ориентирани главно към Кристиано.

Португалецът имаше няколко благоприятни условия да се разпише, само че ги пропиля. В 11-ата минута той получи съвършено центриране от левия фланг и от няколко метра стреля в тялото на съперниковия вратар. Малко по-късно Жан-Давид Богуел отбелязал единствения гол в срещата след подаване на Оскар Дуарте.

В началото на втората част Абдула Ал Хафит от Ал Уехда получи червен картон, само че и това не оказа помощ на Роналдо и компания. Бившият ас на Манчестър Юнайтед шутира над вратата от директен свободен удар, а в 82-ата минута от чиста позиция нацели напречната греда.

Това е втори шампионат, в който Ал-Насър се проваля след идването на Роналдо. В шампионата отборът е на 2-ро място, на 3 точки зад лидера Ал-Итихад, само че и с мач повече.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР