Ал-Насър се класира безпроблемно за полуфиналите на турнира за Купата

...
Ал-Насър се класира безпроблемно за полуфиналите на турнира за Купата
Коментари Харесай

Роналдо се ядоса при победа на Ал-Насър за Купата на краля

Ал-Насър се класира безпроблемно за полуфиналите на шампионата за Купата на краля в Саудитска Арабия, откакто победи с 3:1 Абха на собствен терен. Домакините водеха с 2:0 още до почивката. Сами Ал-Наджей откри резултата още в първата офанзива след началния съдийски сигнал. Той получи от Султан Ал-Ганам и с удар към точката за осъществяване на дузпа даде ранен задатък на Ал-Насър. В 21-вата минута Абдула Ал-Хаибари удвои, откакто засече от придвижване ниско центриране на Конан.

Въпреки че тимът му имаше удобен задатък, Роналдо не сдържа нервите си сега, в който основният арбитър свири края на първото полувреме. Повод за това бе, че реферът прекъсна контраофанзива на домакините, подхваната от португалеца. След сигнала Роналдо изрита топката, за което разумно получи жълт картон.

В 49-ата минута Мохамед Маран направи 3:0, откакто първо игра с глава, с цел да завоюва борбата със стража на гостите за едно центриране от дълбочина, след което довкара на празна врата. До края Абха върна едно попадение посредством Абдулфатах Адам, който направи добавка от близко, откакто преди този момент стражът на домакините бе избил удар от далечна отдалеченост на Ал-Селоули.

Кристиано Роналдо напусна терена в 87-ата минута, сменен от Талиско, който игра за първи път от 17 февруари, защото имаше травма. При излизането капитанът на Ал-Насър също не бе изключително удовлетворен.  Така в трети следващ мача португалецът пропусна да се разпише за новия си отбор. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР