Актьорската двойка Лили Гелева - Христо Петков стават родители, гласи

...
Актьорската двойка Лили Гелева - Христо Петков стават родители, гласи
Коментари Харесай

След като го разведе: Лили Гелева чака бебе от втория мъж на първата жена на Деян Донков

Актьорската двойка Лили Гелева - Христо Петков стават родители, гласи най-актуалната клевета в гилдията. Тя започва от фотография на двамата, на която Лили сочи много набъбналото си коремче.



Звездата от " Дяволското гърло " и неговата по-млада колежка са дружно от няколко години, само че до момента бяха засипани от професионални задължения и нямаха време за фамилни попълнения. Сега обаче се вижда, че макар външните фактори бебето е към този момент на път.

Колеги на Лили Гелева я дефинират като " скрита лимонка ", тъй като е съумяла да разведе Христо Петков и да го стимулира да заживеят под един покрив. А това не е било лесна задача, защото героят от " Отдел " Издирване " и " Съни бийч " бе женен за друга своя колежка - Анастасия Ингилизова. Това бе втори брак за нея след раздялата й с Деян Донков, от който има 17-годишен наследник. От Христо Петков пък експоловинката на Донков също има наследник, който есента ще бъде първокласник. Тези любовни многоъгълници не дават опция на " драгите фенове " да схванат кой от участниците в тях е съдбовната жена и съдбовният мъж. Героите и героините в тях обаче са единомислещи, че са в прелестни връзки между тях, което потвърждава, че сходни връзки не са нещо съдбовно и даже може би скоро ще се трансфорат в норма.

Екранната доктор Мишева от " Откраднат живот " въпреки всичко имала нещо съдбовно - и това били нейните десерти. Приготвени без грам захар и глутен, те били безчовечен вкусни и нейният обичан признава, че ги " ядял и плачел ". От присъединяване на бременната актриса в " Черешката на тортата " се разбра, че тя е веган, само че обича да кулинарства и даже да подготвя специалитети с месо. Петков обожавал месните ястия, само че в никакъв случай двамата не са били в спор на тематика хранителни пристрастия, безапелационни са бъдещите родители.

Приятели на актьорското семейство се надяват, че детето им ще бъде музикално, защото майката има няколко сполучливи части с Мартин Костадинов, а таткото довери, че постоянно пее преди зрелище. " Музиката е огромна мощ! Тя е огромна част от живота ми и се уповавам на нея във всеки комфортен миг. Щастлив съм, че и синът ми споделя тази моя обич. Успя да се пребори с първия си изпит в живота и влезе в Музикалното учебно заведение. Наесен е първокласник. Също като мен свързва съвсем всичко, което прави, с песни и танци, които харесва ", показа Христо Петков.

Звездата на Народния спектакъл е наследник на професионален посланик и изкушението да поеме по пътя на татко си е било огромно. Актьорът обаче твърди, че е " послушал сърцето " си, което очевидно му споделило да се посвети на изкуството, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР