Актьорите нямат навика често да правят изненади за феновете си.

...
Актьорите нямат навика често да правят изненади за феновете си.
Коментари Харесай

Когато Джони Деп изненада свой фен

Актьорите нямат навика постоянно да вършат изненади за почитателите си. В множеството случаи се получава противоположното. Джони Деп обаче несъмнено съумява за изненада един от своите най-верни почитатели и то напълно ненадейно.
 Риана, Джони Деп, Savage X Fenty и доказаните клюки, че артистът ще
Джони Деп в тотално друга светлина

С какво ще ни изненада този път артистът

Не имаме вяра да са доста хората, които не са гледали Джони Деп в една от най-запомнящите му се функции в кариерата. Става дума за капитан Джак Спароу в " Карибски пирати ", несъмнено. И до момента в който към момента няма изясненост по въпроса дали ще гледаме артиста още веднъж на огромен екран тъкмо в тази негова роля, то най-малко имаме шанса още един път да го забележим видоизменен като капитана.

Всъщност става дума за видеоклип, който Джони Деп снима в партньорство с Make-A-Wish Foundation. И както допуска името на фондацията, задачата е в действителност благородна. Видеото е адресирано до 11-годишния почитател на " Карибски пирати " Кори, който е претърпял две сърдечни трансплантации, написа Е! News.

Доказателство, че момчето е един от най-големите почитатели на филмовата поредност, е фактът, че неотдавна дори е стартирал собствен канал в YouTube с пиратска тема, озаглавен Kraken the Box.

Във видео известието Джони Деп освен е видоизменен като капитан Джак Спароу, само че даже и влиза напълно в ролята. С присъщия си глас артистът поздравява дребния Кори за You Tube канала му, пожелава му триумфи с новото начинание и му споделя, че ще съобщи на всички свои другари да се абонират за канала. " Аз съм твой почитател номер 1, капитан Кори ", споделя още Джони Деп.

Факт е, че откогато видеото с артиста излезе, 11-годишният Кори натрупва хиляди нови почитатели. От ноември до момента You Tube каналът му има към този момент над 179 000 клиенти.

Има ли въпреки всичко късмет за женската версия на " Карибски пирати "

Ето какво споделя Джери Брукхаймър

Според източник на E! News Джони Деп се съгласява да направи видеото откакто от Make-A-Wish се свързват с него с концепцията да изненадат Кори, който е изгледал всички филми от поредицата " Карибски пирати " до момента в който се възвръща от сърдечните си интервенции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР