Актьорът Сам Нийл, станал известен с ролята на палеонтолога Алън

...
Актьорът Сам Нийл, станал известен с ролята на палеонтолога Алън
Коментари Харесай

Актьорът Сам Нийл разкри, че е болен от рак

Актьорът Сам Нийл, станал прочут с ролята на палеонтолога Алън Грант в сагата " Джурасик парк " разкри в записките си, че се лекува от рак на кръвта трети етап, оповестиха международните организации.

" Факт е, че съм болен. Може би загивам. Ще би трябвало да се аклиматизирам ", написа той в първата глава на книгата си " Казвал ли съм ти в миналото това? ", по която работи, до момента в който се подлага на химиотерапия. Тя ще излезе от щемпел идната седмица. 

В изявление за в. " Гардиън " артистът прецизира, че е в ремисия, само че ще би трябвало да продължи лекуването до края на живота си.

" Не мога да се преструвам, че през последната година не е имало мрачни моменти ", споделя той. Ракът му - неходжкинов лимфом, е диагностициран през 2022 г.  " Но тези мрачни моменти притеглят внимание към светлината - прибавя артистът - просто съм благополучен, че съм жив ".  

Сам Нийл е на 75 години. Дългогодишната му кариера пред камерата стартира през 70-те години на предишния век. Негови по-нови функции са в сериала   " Остри козирки " или в " Джурасик свят: Господство " - шестата част от сагата, излязла на екран през 2022 година

В свободното си време Сам Нийл е винопроизводител в Нова Зеландия. Той се приготвя за нова роля в телевизионната акомодация на книгата " Ябълките в никакъв случай не падат " от писателката Лиан Мориарти.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР