Актьорът Робърт Патинсън очаква първото си дете от своята приятелка

...
Актьорът Робърт Патинсън очаква първото си дете от своята приятелка
Коментари Харесай

Робърт Патинсън ще става баща - приятелката му Суки Уотърхаус е бременна

Актьорът Робърт Патинсън чака първото си дете от своята другарка Суки Уотърхаус.

31-годишната певица разгласи, че е бременна по време на фестивал в Мексико.

Уотърхаус се появи на сцената в блестяща минирокля и късо палто, като се пошегува, че е избрала облеклата си, с цел да " разсее вниманието " на публиката от " едно друго нещо ", разкривайки към този момент забележимото си коремче.

" Но не съм сигурна дали се получава ", сподели тя с мигане към хората.

Суки Уотърхаус и 37-годишният Робърт Патинсън (Twilight, Tenet, Batman и други ) са дружно към този момент повече от 5 години. Доста преди този момент тя имаше връзка с Брадли Купър, която се разпадна след неговата спекулация с модела Ирина Шейк.

Уотърхаус и Патинсън им стартира още през лятото на 2018, а по време на Covid-пандемията те заживяха дружно в Лондон, където артистът снимаше ролята си в " Батман ".

През май те се явиха дружно и на Met Gala за първи път.

В изявление за Sunday Times от февруари 2023 година Уотърхаус разяснява, че е " шокирана от това какъв брой щастлива се усеща от това да е дружно с един човек от 5 година ".

Двамата не са се разделяли за повече от два месеца, откогато са влюбени. В друго изявление тя споделя, че запознанството ѝ с Робърт Патинсън се е случило след дълъг интервал, в който е отказвала да излиза с който и да е.

" Преди това бях зарязана без пояснение от човек, който скъса с мен след едногодишна връзка. Това беше доста тежко. Но се оказа, че в действителност е ужасно, тъй като взех решение да остана сама за известно време ", споделя тя. Тогава среща и любовта на живота си.

" За мен може би бееш значимо да се усещам подготвена, по този начин както не бях се усещала по-рано. Да усещам, че в действителност имам какво да дам на другия човек. Сега имам живот, с който се гордея, и който мога да споделя с някого, постоянна съм и към този момент съм се стегнала ", споделя тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР