Актьорът Крис Хемсуърт е решил да постави здравето си на

...
Актьорът Крис Хемсуърт е решил да постави здравето си на
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт си взима почивка от киното, застрашен е от развитие на Алцхаймер

Актьорът Крис Хемсуърт е решил да сложи здравето си преди всичко. В изявление за Vanity Fair 39-годишният артист разгласи, че си взима отмора от киното и актьорската специалност, откакто е схванал, че е благоразположен към развиване на Алцхаймер. 

Оказва се, че Хемсуърт е притежател на гени, които могат да доведат до това заболяване. Актьорът си е направил специфични генетични проби по време на фотосите на риалити предаването Limitless, които демонстрират, че неговият генетичен състав включва две копия на гена APOE4 - едно от майка му и друго от татко му. Въпросната композиция се смята за изключително определяща за бъдещо насърчаване на Алцхаймер. В случая на Хемсуърт става въпрос за 8-10 пъти по-голяма възможност.

Дядото на Хемсуърт е болен от Алцхаймер, което прави риска още по-голям - " Не съм сигурен, че той към този момент помни доста. Непрекъснато минава от нидерландски, който е майчиният му език, към британски ", изяснява Хемсуърт. " Говори на нидерландски и британски и по-късно стартира да ги разбърква. "

" След като завърших фотосите на Limitless, започнах да доправям всичко останало, за което към този момент бях подписал контракт ", споделя звездата. " Остава ми още една седмица работа и по-късно се прибирам при фамилията ми. Смятам да си взема в действителност огромна отмора и да го карам по-спокойно. Ще извозвам цялото си време с децата и брачната половинка ми ", разкрива артистът. 

 Крис Хемсуърт Getty

Хемсуърт и брачната половинка ми Елза Патаки имат три деца - 10-годишната Индия и 8-годишните близнаци Тристан и Саша. Той споделя, че откритието, че е съществено заплашен от тази болест, го е предиздвикало да осъзнае какъв брой доста му липсва фамилията поради натоварения работен график и какъв брой доста неща пропуща.

" Децата порастват толкоз бързо, а аз фотографирам филм след филм. Преди да се усетя ще са на 18 и няма да живеят под моя покрив. Не желая да пропущам всичко това. "

Хемсуърт въпреки всичко споделя, че не се пенсионира изцяло от актьорската специалност, а по-скоро е решил този път да постави себе си, здравето си и фамилията си преди всичко.

" Никой не знае по кое време времето му на тази земя ще изтече, никой не знае какво ще се случи на следващия ден. Трябва да се грижим за здравето ни, да опитваме да живеем колкото се може по-добре в настоящия миг. "
 Крис Хемсуърт със фамилията си на премиерата на „ Тор: Любов и гръмотевици “ в Австралия  Крис Хемсуърт със фамилията си на премиерата на „ Тор: Любов и гръмотевици “ в Австралия  Крис Хемсуърт със фамилията си на премиерата на „ Тор: Любов и гръмотевици “ в Австралия  Крис Хемсуърт със фамилията си на премиерата на „ Тор: Любов и гръмотевици “ в Австралия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР