Актьорът Краси Радков беше на гости на Има такъв подкаст“,

...
Актьорът Краси Радков беше на гости на Има такъв подкаст“,
Коментари Харесай

Да, истина е новината за Иван Атанасов – Ванката: Краси Радков

Актьорът Краси Радков беше на посетители на „ Има подобен подкаст “, където в диалог над един час описа пред водещия доста любитни моменти към себе си и своите сътрудници в " 7/8 тв ". Един от най-забавните моменти беше, когато Краси описа за своя сътрудник и другар Иван Атанасов – Ванката.

" Ванката първо е доста добър другар, второ аз доста го обичам, трето е доста огромен експерт и четвърто по тази причина, че е съвършен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че доста се впряга и ми кеф да го ядосва. Той се ядосва същински. Нищо не е авансово уговорено, не е сюжет.

Той ми се ядосва доста и по-късно ни минава. Сега последно през януари се извинхме двамата, споделих му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме ", стартира по тематиката Краси Радков.



Краси Радков и Иван Атанасов – Ванката в миг от тяхна обща ария, която феновете харесват

Краси Радков отхвърли да се обади на Ванката, с цел да се чуят в ефир, само че зави че Иван Атанасов е най-обичания човек в шоуто. „ Нясякъде го обичат и поздравяват, никой няма неприятни усеща към Ванката ".

" Иван Атанасов – Ванката има огромен гений. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се майтапя това е действително. Когато се закачаме той ме удря същински. Последния пестник, който ми заби беше мощен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина ", разкри артиста. И добави шеговито:

" На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, по тази причина му предлагам, да стартира работа във ВиК ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР