Актьорът Кевин Спейси също стана част от вълната обвинения в

...
Актьорът Кевин Спейси също стана част от вълната обвинения в
Коментари Харесай

Кевин Спейси призна, че е гей след обвинения в сексуален тормоз

Актьорът Кевин Спейси също стана част от вълната обвинявания в Холивуд за полов тормоз. След шумно огласените случаи с продуцента Харви Уанйстийн, в този момент артистът Антъни Рап описа, че Спейси се опитал да го съблазни полово през към този момент далечната 1986-та година. Медийната стихия провокира Спейси да разгласи и разсее дългогодишните подозрения по отношение на своята половост, като артистът призна, че е гей в свое изказване.

През 86-та Рап е бил едвам на 14, а Спейси на 26 години. В описа си пред Buzzfeed Антъни Рап разказва, че е бил на празненство в жилището на Спейси, който бил пийнал, когато се опитал да го съблазни.

" Бях седнал на края на едно легло, когато той пристигна. Вдигна ме както мъж подвига младоженка. Не се дръпнах незабавно, тъй като бях " Какво става тука? ". След това той легна върху мен. Осъзнах, че желае да спи с мен ", описа Рап.

Кевин Спейси отговори на обвиняванията на Антъни Рап в Туитър.

" Честно не си припомням да е имало подобен миг. Но, в случай че в миналото съм се държал с Рап по този метод, дължа му откровените си извинения ", написа Спейси.

В своя отговор Кевин Спейси повдигна и завесата на персоналния си живот, който той с право пазеше дълго време и не отговаряше на въпроси за него.

" Историята ме окуражи да изпращам и други неща от своя живот. Знам, че има истории за мен, които са подклаждани от това, че съм обран по отношение на персоналния си живот. Както най-близките до мен хора знаят, в своя живот съм имал връзки както и с мъже, по този начин и с дами. Имал съм сантиментални взаимоотношения с мъже през живота си и избрах през днешния ден да пребивавам като гей ", написа Спейси в Туитър.

pic.twitter.com/X6ybi5atr5
— Kevin Spacey (@KevinSpacey) October 30, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР