Актьорът Димитър Захариев, когото зрителите на Откраднат живот помнят като

...
Актьорът Димитър Захариев, когото зрителите на Откраднат живот помнят като
Коментари Харесай

Доктор Ковачев от Откраднат живот остана без работа

Актьорът Димитър Захариев , който феновете на " Откраднат живот " помнят като лекар Антон Ковачев, е бил уволнен от аварийна си работа, разбра HotArena.

За да си докарва още някой лев отвън театъра, възпитаникът на НАТФИЗ се хванал като барман в столичен клуб. " Но ме уволниха като пристигна коронавирусът, махнаха ме - край, кранчето секна. Финансово това ми се отрази кофти. Вече 3 месеца нямам никакви приходи. Имах някакви спестени пари, само че и те ще свършат ", призна Захариев в тв ефира. 

Той беше част от трагичните събития в " Откраднат живот ", а в края на 9 сезон на сагата предишния месец стана ясно, че героят му доктор Ковачев е умрял от ковид в Испания. Това значи, че Захариев не е влизал в проектите на сценаристите и продуцента Евтим Милошев и повече няма да се появява в идните епизоди на докторската сага. 

Макар да не вземал хонорар като огромните звезди, артистът въпреки всичко си изкарвал положителни пари от присъединяване си в сериала, само че към този момент нямало по какъв начин да се надява на задължения в него, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР