Актуализация на бюджета може да бъде направена много бързо, но

...
Актуализация на бюджета може да бъде направена много бързо, но
Коментари Харесай

Кандидатът за финансов министър: В актуализацията на бюджета няма пари за болнични на карантинирани |

Актуализация на бюджета може да бъде направена доста бързо, само че в препоръчаната от служебното държавно управление липсват пари за болнични на карантинирани поради ковид. Всеки карантиниран излиза в болничен за две седмици, а не са планувани средства за това. 

Това съобщи препоръчаният за финансов министър в кабинета на Има Такъв Народ Пламен Данаилов по Нова тв. 

Време за преразглеждане на Плана за резистентност съвсем няма, може би ще бъдат преразгледани единствено някои планове. Има риск, само че в случай че се внесе до края на септември, министър Пеканов ме увери, че няма проблем да бъдат получени първите 13% от милиардите от Европейски Съюз, изясни още Данаилов. 

Ще подкрепим опазване на данъчните ставки такива, каквито са сега, уточни той.  

Според него 2024 година е мъчно изпълним период за влизането ни в еврозоната. По думите му обаче по-важните тематики в този момент са ще има ли постоянно държавно управление и с какъв бюджет ще работи служебното, в случай че стане постоянен кабинет, както и здравната рецесия и парите за нея. 

В нашата партия всичко се случва практично. Постът на финансов министър ми беше препоръчан незабавно след края на първия проектокабинет, описа Данаилов.

Според него, като коментар на думите на Татяна Дончева за на движимостите лица в съда, те са задоволително добре платени и може да се устоят единствено от това. Ако едно експерт се оправя добре, може да реализира приходи сред 10-15 000 лева на месец, сподели Пламен Данаилов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР