Акцията на служителите е проведена вчера, след получена информация за

...
Акцията на служителите е проведена вчера, след получена информация за
Коментари Харесай

Толкова голям удар скоро не е имало от хисарски полицаи, разнищиха много долна схема!

Акцията на чиновниците е извършена през вчерашния ден, след получена информация за реализиране на противозаконната активност в селскостопанска сграда в с. Калояново.
В хода на последвалите полицейски дейности в употребено за обор помещение били открити 36 бали и 12 чувала тютюневи листа. Част от към този момент надробената стока била разстлана за сушене върху платна на земята, а друга - разпределена в полиетиленови торби. Предстои с експертна информация да изяснено общото количество конфискуван тютюн, който по първични данни е над 1500 кг.

Допълнително са иззети и две машини за рязане, два електронни кантара, центрофуга, апарат за премерване на мокрота и разнообразни съдове и принадлежности, употребени в процеса на обработка на листната маса.

Заварен в постройката 21-годишен служащ, който направил несполучлив опит да избяга, е отведен за 24 часа в полицейския арест.


По случая е формирано досъдебно произвеждане. Под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив не престават процесуални и следствени за определяне на други лица, съпричастни към осъщественото закононарушение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР