Акцентите в новите наредби са за шума в столицата. Домашните

...
Акцентите в новите наредби са за шума в столицата. Домашните
Коментари Харесай

София с нови правила за шум. Комшии, внимавайте

Акцентите в новите наредби са за шума в столицата. Домашните действия като ремонт, празненство или свирене на инструмент ще се позволяват от 8 до 14 часа и от 16 до 22 часа.

Празничните дни измененията са с един час надолу - или до 13 часа и до 21 часа. Тези правила важат и за строителството наоколо до постройка и по нея. Строежите с непрекъсваем цикъл, като леене на основи, ще се организират, само че пък те са за къси периоди. Това съобщи ръководителят на непрекъснатата комисия по публичен ред и сигурност Иван Илиев в утринния блок на Българска национална телевизия.
" Ако хората желаят да се ремонтира или да се прави празненство през уикендите, то би трябвало да имат експлицитното единодушие на съседите си ", сподели още той.
" Провеждането на всеобщи мероприятия ще бъде регламентирано – от 8:00 до 21:00 часа. На нова година фойерверките са позволени до 1 часа. Забранява се повдигането на звук на публични места от 22:00 до 08:00 часа сутринта ", разкри Иван Илиев.
" Забранено ще бъде осъществяването на каскади с ролери, скейтборд и колела отвън обозначените за това места. Каране на бодове не се не разрешава, има отношение за това да не се употребяват публичните скулптури за каскади. Има паркове с рампи, в които те могат да се вършат ", разяснява Илиев.
" Отпада възбраната за приложимост на алкохол в парковете. Ще бъдат глобени хората нарушават публичния ред и вандалстват ", приключи ръководителят на непрекъснатата комисия по публичен ред и сигурност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР