Актрисите Албена Павлова, Невена Бозукова-Неве и актьорът и режисьор Асен

...
Актрисите Албена Павлова, Невена Бозукова-Неве и актьорът и режисьор Асен
Коментари Харесай

Блатечки режисира елитни Кучки

Актрисите Албена Павлова, Невена Бозукова-Неве и артистът и режисьор Асен Блатечки гостуваха в " Тази събота ", с цел да споделят забавни детайлности за новата си режисура " Кучки ". Пиесата за пръв път се слага в България, като създателят й Рафи Шарт е заречен да участва на премиерата й в България.

“Става дума за едно събитие, което е много известно по света, у нас към момента не - придвижването кугари ”, сподели режисьорът Асен Блатечки.

Кугар на британски значи дива котка и в пиесата въплъщава дами на междинна възраст, които се забавляват с по-млади мъже. Блатечки е бил очевидец на това придвижване в бар в Тексас, цялостен с млади мъже и дами кугари. 

“Разпределението е малко сбъркано, тъй като ние сме много по-млади, само че очевидно нашият продуцент е решил, че желае към този момент ние да изживеем това събитие ”, пошегува се актрисата Албена Павлова. 

“Чувствам се доста добре в неговата компания, той е доста внимателен и сензитивен макар облика му на неприятно момче в обществото ”, показа Павлова за взаимната работа с Блатечки. 

Станимир Гъмов, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата също чакат в постановката. 

“За мен нашите героини - това е една монета с две страни. Зависи от теб дали ще избереш ези или тура ”, сподели Неве за функциите им. 

Сцените в “Кучки ” провокират смях, горест, сълзи, яд наслада в феновете. Пиесата има възрастово ограничаване 16+.

“Темите са много смислени и би трябвало да имаш насъбран прочувствен багаж, с цел да може да схванеш защо става въпрос ”, показа Блатечки. 

Силният текст заинтригува Асен Блатечки. Пиесата отразява стадий от живота на хората, в който би трябвало да вземат съществено решение и да стартират да живеят по нов метод - разказано смешно. 

Фокусът в “Кучки ” не е връзката сред стара жена и по-млад мъж, а че е по-добре да промениш всичко в живота си в сравнение с да продължаваш да живееш с предразсъдъците и упованията от обществото. 

“За мен голямата изненада в пиесата е Албена, тъй като не я познавах преди този момент ", показа режисьорът. 

Премиерните дати на “Кучки ” са в Пловдив на 24 януари, в София на 26 януари, в Бургас на 2 февруари, във Варна на 1 март. Премиерата е на 23 януари в спектакъл “Константин Величков ” в Пазарджик. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР