Актрисата Весела Бабинова има драматург, разкри самата тя, научи HotArena.

...
Актрисата Весела Бабинова има драматург, разкри самата тя, научи HotArena.
Коментари Харесай

Весела Бабинова от „Вездесъщият“ с гадже драматург! Ще прави от бъдещите си деца зъболекари и доктори

Актрисата Весела Бабинова има драматург, разкри самата тя, научи HotArena.

В момента тя е влюбена и има човек до себе си. „ Той се дипломира драматургия в този момент, прави това, което обича, и аз съм щастлива, тъй като и той е благополучен и му харесва. Мечтая за семейство, само че не съм сигурна, че желая един ден децата ми да вървят по моя път. В рода ми има повече лекари и зъболекари, евентуално ще ми е по-приятно, в случай че се ориентират в тази сфера “, споделя чаровницата.

Героинята на Весела във „ Вездесъщият “ – Мария, най-вече се приближава до нея. Във кино лентата тя е една от основните настоящи лица. Участието й в лентата е и първата й роля в пълнометражен филм и по тази причина го разказва като огромно предизвикателство за нея. „ Бях определена от режисьора Илиян Джевелеков, който няколко пъти беше идвал на едно от обичаните ми представления „ Лив Щайн “ и „ Зад канала “.

 

Избра мен и Анастасия Лютова от това зрелище. Беше си предизвикателство, защото за първи път имах по-голяма роля, а фотосите продължиха към два месеца. Беше ми доста любопитно като развой, защото преди си мислех, че театърът е това, което най-вече обичам и е най-близо до мен. След това видях, че киното е доста друго, само че също ми носи доста наслада и неспокойствие “, споделя Весела пред „ Телеграф “.

Най-забавните подиуми от „ Вездесъщият “ разказва любовните подиуми във кино лентата, които трябвало да изиграят с сътрудника й Велислав Павлов, който е в основната роля.

Беше смешно, тъй като сега, в който ни кажеха: „ Стоп “, ние започвахме още веднъж да се смеем и нямаше нищо общо с това, което сме снимали до доскоро. И двамата бяхме доста обезпокоени, само че тъй като се сприятелихме бързо, не сме имали проблем с това да се срамим прекомерно доста и да не можем да се отпуснем. По-скоро си помагахме, което беше някак си есенцията на целия ни развой “, споделя още актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР