Актрисата Искра Радева е прекарала тежко COVID-19 и се е

...
Актрисата Искра Радева е прекарала тежко COVID-19 и се е
Коментари Харесай

Актрисата Искра Радева за тежката битка с COVID-19 в болницата

Актрисата Искра Радева е прекарала тежко COVID-19 и се е наложило да бъде приета в болница. За това описа самата тя в предаването " Преди обед ".

" Вдигнах много висока температура и започнах да пия антибиотик. Температурата ми стигна 39,6 градуса, едвам я смъквах до 38, и по този начин карах 5-6 дни - което желая да кажа, че никой не трябва да прави. Максимум 2-3 дни, в случай че имате такава температура, мигновено би трябвало да се обадите в болница и да отидете на обзор, тъй като вирусът е доста подъл и доста бързо работи ", описа Радева.

" Обадих се към този момент на 6-7 ден, когато към този момент едвам гледах. Влязох в Коронавирус отделението, няколко дни ми вливаха системи, падна ми температурата. Аз си мислех, че към този момент ще ме изписват, а те пристигнаха и ме вкараха в интензивното поделение - с двойна бронхопневмония и дефицит на О2. Изкарах много време там ", добавя тя.

" Безкрайно признателна съм на лекарите в Коронавирус отделението и интензивното на болница " Лозенец ", сподели актрисата.

" Важно е първоначално хората мигновено да се извърнат към лекарите и да получат помощ ", сподели Радева.

" Аз изиграх толкоз лекарки и медицински сестри, че мога да кажа, че съм половин доктор. Сега след COVID-19 аз сама си бих инжекциите у дома ", добави тя.

Искра Радева освен си е партнирала с цяла плеяда родни сексимволи на сцената и пред камерата, само че има и благ глас, с който печели първа премия на фестивала " Златният Орфей " през 1997 година в дует с Маргарита Хранова. Баща й мечтае да стане лекарка, само че тя взема решение да следва сърцето си и да стане актриса.

Маргарита Хранова се включи онлайн в предаването, спомняйки си по какъв начин е основана песента " Любов раздвоена ", с която двете печелят " Златният Орфей ".

Вижте повече във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР