Актрисата и ТВ водеща Мария Силвестър най-накрая показа мъжа до

...
Актрисата и ТВ водеща Мария Силвестър най-накрая показа мъжа до
Коментари Харесай

Мария Силвестър заби младок

Актрисата и ТВ водеща Мария Силвестър най-сетне сподели мъжа до себе си , видя HotArena .

В формалния си профил в Инстаграм 42-годишната брюнетка показа общи фрагменти с половинката си, отбелязвайки още, че двамата са на отмора в Словакия. По-рано те си подариха странствуване и до столицата на любовта Париж. 

Това е първият път, в който водещата обществено показва гаджето си след развода с шоумена Силвестър Силвестров през 2015 година. Откакто разтрогнаха брака си, Мария реши да се крие от светлините на прожекторите. Четири години по-късно разликата е забележима. Според осведомени синеоката хубавица е по-влюбена от всеки път. 

За мачото, покорил сърцето й, обаче не се знае доста. В момента те претърпяват своя разказ в Братислава, Словакия. На част от клиповете, които Мария споделя, тя снима приятеля си, само че заобикаля непосредствен проект на лицето му. Личи, обаче, че е по-млад и много по-висок от нея. 

На последното качено фото Мария Силвестър е в прегръдките на обичания си и го целува, като не оставя никакви подозрения за връзките им. Последователите й не останаха безразлични и приветстваха новината, че към този момент не е сама, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР