Актрисата и певица Мона Гочева обяви, че е в очакване

...
Актрисата и певица Мона Гочева обяви, че е в очакване
Коментари Харесай

Млада и секси звезда от „Революция Z” обяви най-хубавата новина

Актрисата и певица Мона Гочева разгласи, че е в очакване на първото си дете. Щастливата новина тя заяви посредством кадър в обществените мрежи, на който театралничи дружно със брачна половинка си – Радослав Гочев, и надпис „ Бебе на борда “.


„ Благодаря на всички, които ни писаха и не престават! Много сте благи и в действителност вашата поддръжка е същински значима за нас! Предстои ни най-голямото премеждие, а цялата положителна сила която ни изпращате ни прави още по-щастливи “, написа звездата от „ Революция Z” ден по-късно.

Към момента към момента не е ясно какъв е полът на бебето или по кое време се чака да се появи то на бял свят, написа в. Монитор.

Мона и Радослав се разходиха до олтара през месец юли 2017 година , а първата си годишнина от сватбата отпразнуваха преди дни с странствуване в Рим.

Бъдещият баща е наследник на продуцента Димитър Гочев, който ненапълно има заслуга за любовта им. Искрите сред влюбените пламват преди 3 години на сета на тийн драмата „ Революция Z”, където Гочев-старши е продуцент, а синът му оператор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР