Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на Малката

...
Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на Малката
Коментари Харесай

Ето я и новата русалка Ариел! Хали Бейли с първа снимка от снимачната площадка

Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на " Малката нимфа " на Дисни. Това не е вест, само че вест е, че към този момент можем да забележим по какъв начин ще наподобява новата Ариел. Причината - актрисата разгласява първи фотоси от снимачната площадка:

Виж още: Кортни Кардашиян шокира с необработена фотография, сподели портокалова кожа

На фотографията Бейли е с опашна на нимфа, само че залязващото слънце зад нея, както и далечният проект, не дава доста да се види. Под фотографията актрисата прави къса ретроспекция, в която си спомня за прослушването, на което се е явила, когато е била на 18 година, а през днешния ден, когато към този момент е на 21 година, фотосите текат с цялостна мощ. 

Виж още: Само на 21, само че към този момент суперзвезда: Даниел Роуз, за която би трябвало да знаете

" Чувствам се толкоз признателна, че претърпявам всичко към този филм... това беше най-трудното преживяване - когато съм надалеч от всичко и всички, които познавам, усещах самотност, само че е независимост в постоянството си ", споделя Хали Бейли и добавя, че ролята и работата около нея са я създали доста по-силна, в сравнение с си е представяла, че може да бъде в миналото.

Виж още: Когато прическа стане мотив за етнически скандал: Що е blackfishing и кои звезди крепко го загазиха? 

Снимките на кино лентата са на остров Сардиния. Работата по него се забавиха поради пандемията, а фотографията на Хали Бейли е едвам първото нещо, което виждаме от идния филм. От Дисни към този момент не се ангажират с дата за премиерата.

Изображение: https://www.instagram.com/hallebailey/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР