Актрисата гладувала със седмици, за да отиде на опера Наричат актрисата

...
Актрисата гладувала със седмици, за да отиде на опера
Наричат актрисата
Коментари Харесай

Яна Маринова крала дрехи от близките си

Актрисата гладувала със седмици, с цел да отиде на опера

Наричат актрисата Яна Маринова гениална поради многочислените лица , които геният й разпростира, написа Галерия. Повече от 10 години тя е едно от най-популярните лица в родното кино и сериали, получавайки самопризнание за играта си и в Русия, където печели премията за най-хубава женска роля на влиятелен кинофестивал за превъплъщението й във кино лентата „ 11-А “.

А с изключение на качествата й на снимачен терен, никой не може да отхвърли смелостта й – да приказва за мъчителното минало, домашното принуждение, ударите в гърба и провокациите, някои от които невъзможни на „ първо четене “. Днес обаче всичко е допустимо.

Тя е актриса, модел и каскадьор, както и „ женище “, по този начин я назовава майка й , която я подарява с доста уроци, макар сложните времена, в които живеят. Като дете е гладувала, имало е дни, даже седмици, в които парите за храна не просто не стигали, а въобще са липсвали – тъй като били изхарчени за театрални постановки, музикални спектакли, опера и други

Жената, дала началото на огромната ни актриса, умря преди няколко години от рак на белите дробове, само че все пак продължава да бъде образец за Яна.

„ Даниела, майка ми, Дункела от „ Дружба “, по този начин й споделяха, тъй като тя беше и мъжкарана на всичкото от горната страна, ходеше с минижуп и ядеше шамарите от техните поради това. Нямаше клуб в София, в който да не може да влезе, когато си пожелае и която ме водеше в тогавашната Ялта и ме учеше по какъв начин да танцувам. Тя ме научи също, че мога да имам 2 лв. в джоба си, обаче да съм кралица на празненството. Ако беше в днешно време, щеше да е супер известна и рокендрол “, споделя Яна.

Детството и тези ясни насоки, че значими са книгите, а не нощните заведения, че преди всичко е театърът , а по-късно игрите евентуално трансформират Маринова в дамата с безвъзвратен финес. Тя обаче остава и дете на адреналина. Вероятно този контрастност я прави толкоз скъпа и за гилдията.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР