Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на насилие по време

...
Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на насилие по време
Коментари Харесай

Кой е мъжът, смлял от бой Диана Димитрова? Спрягат известен ...

Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на принуждение по време на фотоси, призна самата тя и разбуни духовете освен в актьорската колегия. Случаят се разяснява в цялата страна не по-малко разпалено от разновидностите за сформиране на държавно управление, написа filternews.bg.

В прочувствен пост във фейсбук Димитрова описа, че случаят се е случил преди 5 години, на него са станали очевидци доста хора, само че всички предпочели да си затворят очите, като че ли това е обикновено. Тя разгласява и фотоси с нанесените й тогава контузии, които е крила до този миг.

Самата тя също дълго мълчала, тъй като тогава била начинаеща актриса, възприемала се като господин Никой, а медиите щели да я смачкат, в случай че подаде тъжба против мощен престиж. Днес Димитрова се упреква, че тогава е избрала кариерата си в зародиш пред достолепието си. Актрисата признава, че й е било доста мъчно да напише този пост, само че го прави, с цел да покаже на другите дами в сходни ситуаци, че мълчанието не е решение.

Мнозина заподозряха, че Диана Димитрова може би се е присъединила в акция против женското принуждение и концентрира интереса върху тематиката, като показва себе си за жертва. Историята обаче е разказана извънредно емоцижонално и с толкоз елементи, че дава съображение да се счита, че кошмарът се е случил. Въпреки настояването на стотици хора актрисата да разкрие името на насилника, тя отхвърля към този момент изрично да го направи.

Каква е истината за случая? Такава история в действителност се е разиграла по времето, когато Димитрова снима в сериала „ Откраднат живот “. Тогава тя завързва интимни връзки със свои прочут сътрудник, който е разграничен със брачната половинка си. Сближава се и с щерка му. Актьори признаха пред „ Филтър “, че водена от любовното си въодушевление, Димитрова може би неумишлено е манипулира момичето, намеквайки, че тримата с татко й биха живели доста добре. Дъщерята на сътрудника й споделяла детайлности от живота на татко си, което може и да е надхвърляло рамките на допустимото.

Когато сътрудника й научава детайлности за протичащото се, губи надзор, притиска физически Димитрова и в действителност я предизвестява, че ще го направи още веднъж, в случай че продължи определяната от него операция над щерка му.

Актьорът е измежду най-известните имена на българското кино и спектакъл, само че името му към момента остава в загадка. Коментарите на скандалния екшън в гилдията са спорни. Насилието, освен това обществено, над жена, е безусловно неприемливо. Някои от сътрудниците на двамата въпреки всичко настояват, че Димитрова фактически е обърквала главата на момичето в оня миг.

В гилдията си задават въпроса за какво Диана Димитгрова е решила да осветли, освен това единствено ненапълно, неприятната история отпреди 5 години? Някои допускат, че откровенията й евентуално са били предизвикани от среща, диалог или прекарване, което я е предиздвикало да върне лентата обратно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР