Актрисата Ана Фарис отново е влюбена. Два месеца след като

...
Актрисата Ана Фарис отново е влюбена. Два месеца след като
Коментари Харесай

Ана Фарис започна нова връзка

Актрисата Ана Фарис още веднъж е влюбена. Два месеца откакто разгласи раздялата си с артиста Крис Прат, русокоската потегли по срещи.

Фарис е почнала връзка с кинематографа Майкъл Барет. Двамата са почнали да се срещат преди месец, а любовта им пламнала на снимачната площадка на лентата, която сега снимат – “Зад борда”.

“Ана се вижда с Майкъл от седмици. Те се сближиха през септември поради работата, само че от скоро се срещат постоянно”, издава пред сп. People непосредствен до актрисата.

Очаква се напълно скоро Ана и Крис да подпишат документите за развода, като двамата са безапелационни, че няма да се съберат, само че постоянно ще се обичат. “Винаги ще се поддържаме и ще сме близки другари. Още има доста смях в взаимния ни живот и той още ме подкрепя”, показа неотдавна Фарис.

Ана Фарис и Крис Прат

Актьорите бяха дружно в продължение на десетилетие. Двамата се срещнаха през 2007 година на снимачната площадка на общ филм, а сватбата им беше две години по-късно, в Бали, Индонезия. Ана и Крис имат 4-годишен наследник на име Джак.

Снимка: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР