Активна дейност, наситена с многобройни инициативи във всяка сфера от

...
Активна дейност, наситена с многобройни инициативи във всяка сфера от
Коментари Харесай

Менда Стоянова и Ирена Соколова участваха във форум на Жени ГЕРБ в Пловдив

Активна активност, наситена с многочислени начинания във всяка сфера от обществено-политическия живот, регистрира структурата на Жени ГЕРБ – Пловдив град на състоялото се във вторник вечер заседание. Специални посетители на събитието бяха депутатът и ръководител на парламентарната комисия по бюджет и финанси в 44-ото Народно заседание Менда Стоянова и ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.
 jeni_gerb_forum_plovdiv_14  jeni_gerb_forum_plovdiv_13  jeni_gerb_forum_plovdiv_12  jeni_gerb_forum_plovdiv_11  jeni_gerb_forum_plovdiv_7  jeni_gerb_forum_plovdiv_6  jeni_gerb_forum_plovdiv_5  jeni_gerb_forum_plovdiv_3  jeni_gerb_forum_plovdiv_2
„ С нашите дела се опитваме да оказваме помощ както материално, по този начин и да даваме духовна поддръжка на нуждаещите се. С всяко деяние показваме ясната си позиция на демократи и се стремим да разпространяваме политиката на ГЕРБ измежду хората “, уточни пловдивският координатор на ЖГЕРБ Валерия Славова в доклада, който презентира по месеци и сфери работата на организацията. Менда Стоянова показа в елементи предлагането на ръководената от нея парламентарна комисия за бюджет-2018, а Ирена Соколова поздрави дамите за ползотворната работа и мащаба на активността им.

„ Усещането за смисъл на съществуването и потребността да правиш политики за по-добър живот, залегнали и в програмата на Политическа партия ГЕРБ, е над всичко “, обърна се към многочислената публика Ирена Соколова. Тя уточни, че всичките им действия и начинания в разнообразни области са образец за просвета на обществено държание, насочено към възстановяване на живота в общността. По мотив Световния ден за битка със затлъстяването, който се отбелязва на 24 октомври, отчетното заседание беше предшествано от извънредно потребната и забавна лекция по казуса на проф. доктор Мария Орбецова, престиж в региона на ендокринологията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР