Активист е поискал от руската Главна прокуратура да провери певицата

...
Активист е поискал от руската Главна прокуратура да провери певицата
Коментари Харесай

Голям скандал с Алла Пугачова! Русия я нападна лошо

Активист е изискал от съветската Главна прокуратура да ревизира певицата Алла Пугачова за финансиране на украинските въоръжени сили. ТАСС заяви, че въпросният деятел е изпратил писмо до генералния прокурор Игор Краснов, с което организацията разполага.

В жалбата си деятелят написа, че Пугачева, която живее в Израел, продължава да подлага на критика " специфичната военна интервенция ". Според него тя поддържа културни дейци, които са напуснали Русия, подлага на критика войната и се твърди, че дава финансова помощ на Украйна.
-->
Той също по този начин отбелязва, че неговият " Федерален план за сигурност и битка с корупцията " е открил " задгранично финансиране на активността на Алла Пугачева и връзките ѝ със западните разследващи служби ".

След като стартира съветската инвазия в Украйна, Алла Пугачова и фамилията ѝ напуснаха Русия. Певицата се завърна в страната през август. Тя съобщи, че не възнамерява да емигрира.

През септември брачният партньор ѝ Максим Галкин, който обществено се опълчва на войната, бе включен в регистъра на " задграничните сътрудници ". В отговор Пугачова се обърна към Министерството на правораздаването посредством Instagram с молба тя също да бъде оповестена за " задграничен сътрудник ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР