Аксесоарите са неизменна част от външния ни вид и са

...
Аксесоарите са неизменна част от външния ни вид и са
Коментари Харесай

4-те задължителни аксесоара за този сезон

Аксесоарите са неизменима част от външния ни тип и са също толкоз значими, колкото и облеклото. И до момента в който при мъжете изборът е по-ограничен, то при нежния пол опциите да прибавят още детайли в стила си са много повече.
 Стилните мъже, вратовръзките, белите ризи, цветните обувки и няколко неостаряващи съвета
Мъжкият жанр е лесна работа

Нужно е напълно малко

Модните марки демонстрираха сбирките си за пролет/лято 2021 и трендовете за сезона към този момент са ясни. В случай че желаеме да сме в крайник с модата, ето и аксесоарите, които ще са на респект.

Сандали на платформа

Още при започване на 2021 година усетихме накъде отиват нещата, тъй като високата и груба подметка доминира и при затворените обувки.

За разлика от предходната година, когато заложиха на " сандалите на баща " (по-стилният модел на ортопедичните и планински варианти), това лято дизайнерите се концентрират върху платформата. Като AMBUSH и Issey Miyake.

Шапки с външна страна

Въпреки всеобщата изолираност у дома, стилните диктатори очевидно са оптимисти и виждат края на пандемията или най-малко разхлабване на ограниченията, тъй като оферират да не излизаме без шапка, обемна обаче.

А от Hypebae дават друго предложение - да внесем още въодушевление посредством този аксесоар, като го сменяме по-често и разнообразяваме с разнообразни по цвят, текстура и форма модели.

Сламени чанти

И това лято мнозина от нас може да не стигнат до плажа. Но най-малко ще можем да извадим от дрешника сламените чанти, които постоянно свързваме с морето - този сезон ще са част и от градската мода.

В случай че не разполагаме с такива чанти, ще намерим в магазините (включително и онлайн) на The Row, Nanushka и Burberry.

Чанти за бутилки с вода

Хубавата бутилка с вода е не просто аксесоар, само че и моден трик, който пази от дехидратация.

За да си набавим обаче нужната доза от течността за деня, постоянно е добре тя да ни е на разположение.
 Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем
Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем

Защото е значимо освен да утолим жаждата

Компактните чанти, в които да държим нашата бутилка с вода, когато сме на открито, са извънредно потребен аксесоар, който набира известност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР