Ако зелените сертификати са много близки до оригинала, то те

...
Ако зелените сертификати са много близки до оригинала, то те
Коментари Харесай

Най-добрите зелени сертификати“ – около 500 лв., обикновените – по-евтини

Ако " зелените документи " са доста близки до оригинала, то те костват към 500 лв., само че в случай че са от изцяло подправено отпечатани, то те евентуално са по-евтини . Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров пред БиТиВи по отношение на вчерашната акция в столицата за издаването на подправени зелени документи.

Маджаров не знае къде се намира центърът, в който са открити издаването на подправените документи, само че най-вероятно са членове на БЛС , в случай че са го правили. Ако се потвърди, че има злоупотреби ще бъдат най-малкото глобени. Има две страни - този, който желае да получи нереален документ и този, който е подготвен да му го даде. Аз доста пъти съм казвал, че в случай че някои показа подправен документ за идентичност, знае авансово, че ще бъде осъден. Винаги ще се откри кой да направи подобен, уточни Маджаров.
 Властта обмисля отпадане на зеления документ
Властта обмисля отпадане на зеления документ

Над 1000 са парамедиците у нас

Според него, в случай че чакаме войска от 3800 индивида в пенсионна възраст, които боледуват, да работят като младежи, тези упования са нереалистични . Сега ситуацията на бедстващите лечебни заведения е по-тежко и изпитват огромни компликации. Сигналите са, че лечебните заведения се оправят все по-трудно, посочи Маджаров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР