Ако взривът, използван в покушението срещу главния прокурор е изработен

...
Ако взривът, използван в покушението срещу главния прокурор е изработен
Коментари Харесай

Румен Ралчев: Има реален насочен взрив в покушението срещу Гешев, не може да се говори за инсценировка

Ако гърмежът, употребен в покушението против основния прокурор е направен професионално, финалното осъществяване е било непрофесионално. Това изясни пред Румен Ралчев, ръководител на Националния съюз по сигурност и защита, някогашен чиновник в НСО.

" Някои неща се одобриха за даденост откакто минаха през няколко усти и към този момент се вършат изводи. Прокуратурата има право да приказва, само че главните данни и сведения, които могат да бъдат основата на изводи са от следователите.

След като всичко е конфискувано за експертиза, не мога да се съглася, че това е мястото, което е възпроизвело гърмежа. Имаме ли сведения дали този гърмеж не е бил подложен върху нещо? Ако беше оставен върху земята, трябваше да обрули цъфналото дърво. Той е бил ориентиран по посока на пътното платно. Ако е бил подложен на земята, този кратер е извънредно комичен. Да не забравяме, че всичко е прибрано, в това число горния пласт от пръстта, в допълнение са отнети най-малко 10 см пръст.

За да се реши една задача, би трябвало да знаеш нейното изискване. Да не бързаме да вършим изводи за неща, които не са известни. Голям късмет е, че попадението не е отишло при тях "

Мит е това за промяната на маршрута, съобщи Ралчев.

" Той е употребен неведнъж през последните месеци от основния прокурор. Протоколът урежда всичко. Тези неща минават през Националната работа за защита и през служби за обезпечаване на направления. Тази организация не се прави за един ден. Фаталното е, че не е доловен сигналът. Тук не е въпрос на теч на информация, тъй като той не е бил на загадка среща "

За инсценировка не може да се приказва, тъй като има действителен ориентиран гърмеж, съобщи той.

" Закъснението с една секунда е избавило основния прокурор и тези, които са пътували с него ".

Румен Ралчев се надява да се стигне до поръчителите, тъй като счита, че към този момент имаме леке върху страната поради експлоадирането на това взривно устройство.

" Частично възобновяване на престижа на страната може да стане посредством откриването на причинителите на този атентат ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР