Ако трябва да бъдем максимално честни, първият трейлър на Спайдърмен:

...
Ако трябва да бъдем максимално честни, първият трейлър на Спайдърмен:
Коментари Харесай

Какво се случва със Спайдърмен след Отмъстителите: Краят

Ако би трябвало да бъдем оптимално почтени, първият филмов откъс на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " ни хареса, само че беше в духа на първия филм, който си беше скучноват.

Колко впечатляващ ще бъде новият филм за Спайдърмен

Питър Паркър идва на екскурзия в Европа и неприятностите стартират

Е, несъмнено не можем да кажем същото за втория филмов откъс, тъй като беше на косъм да ни махне главите. Той стартира с обяснението на Том Холанд , че не трябва да го гледаме, в случай че към момента не сме видели какво се случва в " Отмъстителите: Краят ", ето за какво би трябвало да сме наясно, че предстоят сюжетни разкрития .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Spider-Man (@spidermanmovie) на Мар 25, 2019 в 6:00 PDT

Трейлърът ни дава да разберем, че дейностите в " Спайдърмен: Далече от вкъщи " ще се развиват след тези в " Отмъстителите: Краят " . Ето за какво Питър Паркър би трябвало да се оправи с неналичието на Тони Старк. Тук би трябвало да признаем, че връзката сред тези двамата беше в действителност мощна.

От цялата обстановка обаче има и нещо позитивно, а то е, че Спайди е запазил супер якия костюм, който получи в " Отмъстителите: Война до безкрайност. " Хепи (Джон Фавро) пък ще се опита да бъде ментор на тийнейжъра и да му помогне да се оправи със загубата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) на Май 5, 2019 в 11:00 PDT

А една почивка в Европа няма да му се отрази по никакъв начин зле. Към това като прибавим, че неговата възлюбена Емджей (Зендая) ще участва нещата стават още по-привлекателни. На Стария континент обаче Спайдърмен принудително се среща с Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън).

Той пък има специфична задача за него, която включва ново запознанство - с Куентин Бек, по-познат като Мистерио (Джейк Джиленхол). И тук мозъците ни бяха изпържени, тъй като се оказа, че едно от щракванията (или това на Танос, или това на Тони Старк) е отворило цяла нова галактика, откъдето е и Мистерио.
 Снимка 421925

В тази галактика има доста странни същества, които наподобяват на естествени стихии, а те желаят да унищожат действителността, за която всички се бориха в " Отмъстителите: Краят ". Това, несъмнено, плаши Питър и той стартира да пита за какво тъкмо той, а не Тор или Капитан Марвел , само че излиза наяве, че те са в неопределеност.
 Sony, Спайдърмен и огромните проекти на студиото за супергероя на Marvel
Какво са намислили Sony за Спайдърмен

Интересът към Питър Паркър е огромен, както и проектите на студиото за него

И по този начин Спайди би трябвало да се включи в борбата. В филмовия откъс обаче има още един миг, който ни зарадва. В един кадър виждаме по какъв начин Питър Паркър носи очилата на Тони Старк, който знаем, че са надалеч от елементарни. Виждаме и нов черен костюм, абе, въобще " Спайдърмен: Далече от вкъщи " ще реже глави, а и би трябвало да ни даде още насоки към четвъртата фаза от киновселената на Marvel.

Премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " е на 5 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР