Ако сте от хората, които обичат да гледат съдържание от

...
Ако сте от хората, които обичат да гледат съдържание от
Коментари Харесай

Какво да гледате в Netflix тази есен? Изборът на KIVI

Ако сте от хората, които обичат да гледат наличие от телевизионни приложения, да вземем за пример от Netflix, то платформата включва отлични есенни оферти, които могат единствено да ви подканят да вземете пуканките в ръце и да се настаните пред тв приемника ви. Заедно с KIVI – европейски производител на смарт тв приемници, споделяме няколко завладяващи продукции, които си заслужава на гледате на екран с отлична картина, усъвършенствана от голям брой технологии.

Преди обаче да разгледаме предложенията от KIVI, обръщаме внимание на продуктите и технологиите от европейския бранд. KIVI предлага смарт тв приемници с диагонали от 24 “ до 65 “ с разнообразни разграничителни качества на екрана (HD, Full HD, Ultra HD) и безрамков дизайн. Най-популярните модели са налични в бял цвят, което разрешава тв приемниците на KIVI да се впишат хармонично към всеки интериор. Технологиите, употребявани от производителя, подсигуряват високо качество на картината:

Super Contrast Control разрешава смяна на контраста в самостоятелни области на картината по време на тъмни сцени; UltraClear усъвършенства яснотата на изображението на наличие под 4K; Телевизорите на KIVI поддържат HDR освен за файлове от външни носители, само че и при гледане на стрийминг видео или играене на игри; Технологията MEMC автоматизирано проучва качеството на картината и прибавя нужния брой фрагменти, с цел да направи придвижванията на екрана да наподобяват плавни, a детайлите – ясни; Технологията Max Vivid контролира яркостта и наситеността на цветовете, с цел да направи картината по-жива.

Високоговорителите в интегрираната аудио система на KIVI са ръчно калибрирани и усъвършенствани със система за обработка на звука в действително време Dolby Audio Processing (DAP),която дава достъп до подготвени настройки. Смарт тв приемниците работят с лицензираната операционна система Android TV и са сертифицирани от Гугъл. От 2020 година KIVI е и формален сътрудник на Netflix, тъй че отдалечените ръководства имат бутон за бърз достъп до приложението, което е доста комфортно.

Изборът на размера на екрана постоянно би трябвало да бъде съгласуван с вашите желания. Пример за чудесно предложение от компанията, е големият 55-инчов KIVI55U750NB, посредством който ще можете да се насладите на последните софтуерни нововъведения, а също и на предложенията от Netlfix.

Ето какво да чакаме тази есен от платформата:

Beckham

Истински шлагер, за който към този момент се приказва в обществените мрежи. Без значение дали сте почитател на Бекъм или в никакъв случай не сте гледали футболен мач в живота си, „ Beckham ” e надарено продуциран документален сериал за харизматичния мъж и неговия сложен път. Първият му футболен контракт на 12 години, първите му блестящи голове за Манчестър Юнайтед, срещата му с Виктория и оня червен картон от Световното състезание през 1998 година, който докара до отпадането на британския тим и вълната от ненавист към Бекъм… В сериала Дейвид, фамилията и брачната половинка му са открити и откровени, от време на време даже мъчително откровени, само че това е и една от аргументите да продължим да гледаме.

Lupin

Чудесни вести: харизматичният благородник апаш Асан Диоп (Омар Си) е още веднъж тук! Спомняме си, че вторият сезон на “Lupin ” завърши ненадейно: Асан избяга от полицията и се наложи да изчезне. Третият сезон стартира точно от там, където го изпратихме. Ще забележим героя да живее в укритие, да се измъква от полицията, само че без да губи време в планирането на идната си кражба. Сега на ред е една рядка черна перла…

Bodies

Един ден тяло е намерено по улиците на Лондон. Детективът, виновен за случая е уверен, че това е типична престъпна история. Но „ елементарният случай “ бързо се трансформира във фантастична история, когато жертвата се появява на същото място, само че в разнообразни времеви интервали: през 1890 година по време на Викторианската епоха; през 1941 година по време на един от адските дни на Втората международна война; и 30 години по-късно в бъдещето… При следствие на случая, детективът разкрива злокобен скрит план, който заплашва съществуването на Обединеното кралство.

Pain Hustlers

Най-вероятно сте чели за опиoидната рецесия в Съединените щати – същинска покруса за американското общество, която стартира през 90-те години заради неконтролираното потребление на обезболяващи. Проблемите не престават и до през днешния ден със кавги по отношение на избрани медикаменти, които се оказват наркотични. Точно това споделя „ Pain Hustlers ”: основният воин е Лиза Дрейк (Емили Блънт), амбициозна самотна майка, която си намира работа във фармацевтичен стартъп. Доколко надалеч е подготвена да стигне, с цел да трансформира ново мощно обезболяващо в нещо, което милиони американци ще употребяват?

All the Light We Cannot See

Военна драма, основана на разказ, написан от създателя, почетен с „ Пулицър “ – Антъни Дор, споделя историята на двама младежи в хаоса на Втората международна война: сляпата французойка Мари-Лор и немското момче Вернер Пфениг, което е насила да се причисли към нацисткия режим. Съдейки по екипа, работещ върху акомодацията, можем да чакаме под напрежение сериал: сюжетът е написан от Стивън Найт, който е работил по сериала „ Point Hats ”, а в основните функции са Марк Ръфало и Хю Лори. Сериалът излиза на 2 ноември.

The Killer

Новият филм на Дейвид Финчър ни предлага един необикновен взор към… убийците. Неговият основен воин е талантлив палач (в ролята Майкъл Фасбендър), преследван от умел служител на реда. Междувременно килърът стартира да изпитва психическа рецесия и страдание, само че къде ще го отведат тези усеща? Елегантен и моден трилър, основан на френски комикс с присъединяване на Тилда Суинтън. Тръгва по Netflix от 10 ноември.

Squid Game: The Challenge

Култовият сериал „ Squid Game ”, който беше гледан от 142 милиона консуматори на платформата единствено през първия си месец, се завръща под формата на риалити предаване. Но не се тормозете – никой няма да пострада толкоз съществено колкото в сериала. А какво ни чака? Риалити шоу, в което ще забележим 456 същински участници от целия свят. Победителят ще се прибере с 4.56 милиона $, а останалите играчи ще се приберат живи и здрави. Някой от надпреварите ще са доста сходни на тези от сериала. Вълнуващата игра стартира на 22 ноември.      

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР