Ако сте гледали Модерно Семейство, вероятно никога не бихте си

...
Ако сте гледали Модерно Семейство, вероятно никога не бихте си
Коментари Харесай

Синът на наркотрафикантката Гризелда Бланко заведе дело срещу София Вергара и Netflix

Ако сте гледали " Модерно Семейство ", евентуално в никакъв случай не бихте си показали София Верагара в ролята на безсърдечен палач и наркобос. Точно това обаче е обликът ѝ в минисериала на Netflix " Griselda ".

Гризелда Бланко, в която актрисата се превъплъщава, е проницателна и амбициозна колумбийска бизнесдама, известна като „ Кръстницата “ на подземния свят или „ кралицата на кокаина ".

Синът на починалата Бланко обаче не е удовлетворен от метода, по който се промотира сериалът и по какъв начин той показва майка му. 46-годишният Майкъл Корлеоне Бланко съди Вергара и Netflix. Той желае да блокира стартирането на " Griselda ", планувано за 25 януари.

Причината е, че към сегашния миг синът промотира идната си книга " Моята майка, Кръстницата ". Основен мотив за правосъдния иск е, че основателите на продукцията са употребявали неговата „ частна художествена литературна творба " без позволение или заем.



За какво е сериалът " Griselda " на Netflix

" Griselda " наблюдава възхода и падението на Гризелда Бланко в доминираната от мъже търговия с опиати от края на 70-те и началото на 80-те години на предишния век. Колумбийката бяга от Меделин и отива в Съединени американски щати.

Частта с възхода демонстрира Бланко в Маями, където тя усъвършенства контрабандата на кокаин посредством дамски сутиени и построява империя благодарение на други дами имигранти.

Гризелда продължава да се изплъзва на федералните управляващи, до момента в който следи убийствата на десетки, в случай че не и стотици, хора. Тя е задържана през 1985 година и излежава близо 20-годишна присъда за трафик на кокаин. През 2012 година е убита в родната си Колумбия.

„ Никога не е имало жена, която да се приближава до властта, благосъстоянието и уважението, както Гризелда. И никой трафикант, жена или мъж, в никакъв случай не е предизвиквал същото равнище на благоговение ", споделя един от основателите на сериала Ерик Нюман (Painkiller).

Сред създателите и сценаристите на продукцията е Дъг Миро, който е прочут и с работата си в продукцията " Narcos " - историята на колумбийския наркобос Пабло Ескобар.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР