Ако смятате да ходите на почивка и да оставите храната

...
Ако смятате да ходите на почивка и да оставите храната
Коментари Харесай

Защо всички слагат монета във фризера през зимата?

Ако смятате да ходите на отмора и да оставите храната във фризера, тогава прочетете тази публикация. В нея ние ще ви покажем един елементарен трик, който да помогне за установяване годността на замразените артикули.

Понякога, когато сте надалеч от вкъщи, токът може да спре и това да докара до топене, а от време на време даже до утежняване на качеството на храната. За да разберете дали тя е останала непокътната, след изключване на зареждането, използвайте следния трик.
И без тиган можете елементарно да си приготвите яйца
Приготвянето на яйца е бързо, елементарно и вкусно решение, когато нямате време да сготвите главно ядене. Вижте един нетрадиционен метод да...

Напълнете чаша с вода и я поставете във фризера. Оставете я да се замрази и я извадете от там. Поставете монета на повърхността й и още веднъж я върнете във фризера.

Ако намерите монетата на дъното на чашата, откакто се върнете от отмора, би трябвало да изхвърлите цялата храна неотложно. Това значи, че токът е спрял за толкоз дълго време, че е съумял да разтопи и замрази продуктите наново. Ако монетата се намира на повърхността, затова не е имало спиране на електрозахранването и храната е също толкоз добра, колкото преди да бъде сложена във фризера. Ако монетата е в средата на чашата, евентуално токът е спирал за къс интервал от време и множеството артикули са към момента пресни.

За всеки случай, в случай че не сте сигурни дали храната е безвредна, я изхвърлете. Най-важното нещо в живота е и постоянно ще бъде здравето.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР