Ако се чудите как Кейт Мидълтън може да притежава толкова

...
Ако се чудите как Кейт Мидълтън може да притежава толкова
Коментари Харесай

Ето как майката на Кейт Мидълтън прави Коледата на внуците си още по-специална

Ако се чудите по какъв начин Кейт Мидълтън може да има толкоз доста хубост, грациозност, женственост и сексапил, просто погледнете майка ѝ! Карол Мидълтън е ослепителен образец за жена, която наподобява безупречно за годините си, а също така балансира фамилната идилия със личен сполучлив бизнес.

Принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи са щастливи внуци, тъй като баба им има огромен онлайн магазин за стилна декорация и аксесоари за празненства:

Тъщата на принц Уилям годишно дава опция на дребните съкровища да се включат в украсяването за Коледните празници. Разбира се, и тази година ще съблюдава своята специфична традиция – в дома си да има повече от една елха.

И тази година взехме решение да имаме две Коледни дръвчета – едно, което да украсят децата, и едно, което поемам аз.

Украсата е освежена и с нова облага – хубав златен връх на елхата:

През 2018-та по време на първото си изявление за майката на херцогинята споделя, че на всяко детенце в фамилията му се поставя по една елхичка, с цел да я украси по собствен усет.

Миналата година Карол показа, че точно внучетата ѝ оказват помощ да усети празничния дух по време на локдауна:

За мен е най-важно фамилията да бъде сплотено. Обикновено внуците ми оказват помощ да украся у дома. Тази година във видео диалог ги помолих да ми демонстрират кое бижу да избера и къде да го сложа. Е, по-късно се наложи да направя някои корекции...

Семейството на Кейт Мидълтън поддържа топли взаимоотношения с кралското семейство и постоянно ги съпровожда на публични събития, когато това е допустимо.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство  Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната работа в Уестминстърското абатство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР