Ако създавате впечатление у познатите си, че сте разхвърлян човек,

...
Ако създавате впечатление у познатите си, че сте разхвърлян човек,
Коментари Харесай

Ето защо домът ви изглежда разхвърлян, въпреки че го подреждате

Ако създавате усещане у познатите си, че сте разпилян човек, само че смятате, че е незаслужено, помислете дали повода не е тази:

1. Ползвате разтегателен диван

Няма основателна причина да си купите разтегателен диван вместо естествена спалня. Отварянето и прибирането на леглото всекидневно е трудоемко, което на всичкото от горната страна краде от съня ви. Затова, в случай че имате опция, вземете си спалня с прекрасен и комфортен матрак - качеството на съня е в основата на пълноценната отмора и положителното здраве.

2. Колекционирате найлонови торби

Случва се да не изхвърляме някои найлонови пликове, тъй като си споделяме, че може да ни потрябват. Нищо чудно обаче един ден килерът ви да се трансформира в същински музей на пликове и пликчета. Затова по-добре ги дръжте в кутия – по този начин хем ще бъдат на едно място, хем няма да се изкушавате да трупате повече, в сравнение с побира кутията.

3. Трупате кутии

Складирането на всякакви неща в кутии е в действителност комфортно. Въпреки това прекомерното количество кутии може да сътвори чувство за безпорядък, дискомфорт и липса на пространство. Затова прибирайте облеклата си в дрешника, а в кутиите сложете тези неща, които не ползвате всекидневно. Добра концепция е да ги надпишете.

4. Закачалката ви е претрупана с облекла

Ако закачалката ви е претрупана, това основаване чувството, че в цялата ви къща царува безпорядък. Гостите минават първо през антрето и виждат точно закачалката. Или си напомняйте да прибирате облеклата, които са към този момент отвън сезона, или си купете по-малка окачалка, с цел да я разчиствате наложително.

5. Нямате несъмнено място за обувките си

Обувките постоянно са подценявани като нуждаещи се от лично пространство за престояване. Поради тази причина се въргалят някъде по пода някъде из антрета, дрешници, стаи. Неприятна панорама, каквото и да си приказваме. Затова сдобийте се със специфичен долап за обувки, където да ги прибирате.

Цветелина Велчева по материали от Brightside

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР