Ако ремонтът включва изпълнение на екологични изисквания, много европейски банки

...
Ако ремонтът включва изпълнение на екологични изисквания, много европейски банки
Коментари Харесай

Ако не можете да си позволите апартамент... купете си село!

Ако ремонтът включва осъществяване на екологични условия, доста европейски банки и локални фондове оферират преференциални условия за финансиране.

Видели се в неспособност да решат жилищните си потребности във Англия, сходна стъпка започнаха двама английски градинари – даже при нуждата да емигрират „ на континента ”, споделя indy100.com. Пол Мейпли и Ип Уорд, и двамата на по 48 години, привлякоха вниманието на медиите, тъй като от наематели на каравана се трансфораха в притежатели не просто на селска къща, а нацяло селце в Нормандия, разделяйки се с Обединеното кралство.

Към март 2022 година междинната цена на жилище в Обединеното кралство означи нарастване с £ 24 000 по отношение на 2021 година, достигайки £ 278 000. И като доста британци, двамата другари осъзнали, че нямат късмет да се снабдят с жилище на Острова. Усещането им станало изключително реалистично в последната година, след замрелия градинарски бизнес в коронавирус интервала. Гостувайки в телевизионно шоу, двамата английски градинари изрично акцентират, че вероятността...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР