Ако прякорът ти в една от най-успешните музикални групи на

...
Ако прякорът ти в една от най-успешните музикални групи на
Коментари Харесай

Скритата борба на Виктория Бекъм, която ще промени мнението ви за звездата

Ако прякорът ти в една от най-успешните музикални групи на всички времена е Пош (от англ. posh – грациозен, първокласен), най-вероятно до края на живота си ще се постанова да отговаряш на този стандарт. А Виктория Бекъм явно не желае да разочарова никого.

По време на своя пробив със Spice Girls тя развива известност на уравновесена и съумяла жена с голяма класа, отношение и изисканост. Дори след отдръпването си от музикалната кариера тя продължава да подвига тази летва. От гледната точка на външен наблюдаващ, тя е благословена с всичко: очарователно четиричленно семейство, блестяща фешън империя, превъзходен брачен партньор и музикално завещание, което остава несравнимо.
 Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините  Трансформацията на Виктория Бекъм през годините
И въпреки всичко, под триумфа и самоувереността се крие свят на уязвимости и неустановеност , описват от. Докато написа писмо до по-младото си аз, оповестено за през януари 2017 година, Пош Спайс хвърля светлина върху сложността на имиджа си и по какъв начин тя към момента изпитва компликация да заобича себе си напълно.

Може да се каже, че за някого като Виктория е елементарно да одобри себе си, само че признанието ѝ за пластична интервенция и последвалото страдание демонстрира, че нищо не е толкоз просто, колкото наподобява .

Виктория не всеки път е била въплъщение на британското благосъстояние, изисканост и искра. Някога тя е била млада и мързелива, несигурна във връзка с мястото си в света и по какъв начин ще продължи да нападна опциите, които ѝ се откриват. В писмото за Vogue, адресирано до нейното 18-годишно аз, тя разказва младата Виктория като „ не най-красивата, нито най-стройната или най-хубавата в танците в колежа за театрално изкуство Laine “ .
 7 неповторими цитата на Виктория Бекъм  7 неповторими цитата на Виктория Бекъм  7 неповторими цитата на Виктория Бекъм  7 неповторими цитата на Виктория Бекъм
Бъдещата звезда демонстрира сериозен интерес към танците още в ранна възраст и родителите ѝ поставят грижи, с цел да бъде изпратена в учебно заведение за театрални изкуства в Съри. За страдание, измежду свръхсъстезателните съученици тя схваща, че не е толкоз сръчна или забележителна, колкото са я предиздвикали да има вяра .

Средата там е жестока, групата на връстниците е работлива и амбициозна, а Виктория се оказва слабото звено измежду глутницата . Тя умолява да се върне вкъщи, обяснявайки, че не е „ задоволително добра “, с цел да не изостава, само че татко ѝ я окуражава да не унива и да продължи с усилената работа. „ Татко се обади по телефона: „ Остани там, докажи, че всички бъркат “, споделя Виктория.

Тя не крие, че по това време се усеща непълноценна по всевъзможен метод – поради „ неприятното акне “ и тъй като е „ прекомерно пухкава “ . Съучениците ѝ безмилостно я тормозят, като хвърлят по нея намокрени кърпички и остарели кутии кока-кола, тъй като не облича най-модерните облекла. И въпреки всичко тези мъчителни прекарвания оказват помощ на Виктория да развие темперамент и да издържи на вниманието, което ще я сполети единствено след няколко години.

Възрастната Виктория поучава по-младото си аз да „ прегърне своите несъвършенства “ и да не прекарва всяка минута, бивайки захласната от външния си тип . Тенът ще се „ оправи от единствено себе си “, къдренето ще изчезне, а тежестта ще спре да се колебае и ще стане устойчиво. Няма причина да се придържаш към най-новата диета, без значение каква е тя. Вместо това 18-годишната Виктория е трябвало да остави кожата си да диша и да носи по-малко грим; да бъде по-уверена в своята естествена хубост и способността си да свети, без значение от това по какъв начин съумява да наподобява в избран ден.

Тогава Виктория удостоверява история, която години наред е отричала - че е подхванала пластична интервенция за увеличаване на гърдите.

Както при всеки различен, израждането на вътрешна мощ не е било елементарно за Виктория, изключително що се отнася до суетата. Противно на упованията, тя не се възприема като въплъщение на шикозността и съвършенството. Обществеността обаче я нарежда като безупречния блян, към който хората могат да се стремят. В резултат на това, тя би трябвало да се оправи с спомагателния напън да откри нормата, да дефинира наклонността и да проправи път за останалите, които желаят да я следват.
                             

Виктория не се тормози да дава препоръки за жанр - да вземем за пример, „ Носете постоянно слънчеви очила. Те трансформират обеклото, което не е нищо изключително, в нещо много спретнато и готино “ - само че не желае да провокира буря от тревога, омерзение към себе си или плашливост измежду младите дами. Тя знае прекомерно добре какво е да се сблъскаш с безпокойствие, ненавист към себе си и възприятие за непълноценност.

Това, което не е изцяло известно на обществеността, е по какъв начин псевдонимът „ Posh Spice “ се трансформира в устройство за разпространение и не разказва вярно отношението на Виктория към модата или етикета. Прякорът произлиза от сдържаната ѝ природа, избора на дизайнерски тоалети и афинитета ѝ към обувките на висок ток.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2023-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Жалкото е, че тези характерности се приписват върху заможните представители на висшата класа – 25 години след появяването на феномена Spice Girls към този момент всеки е придобил способността да ги схване. „ Бях млада и срамежлива и да бъда Пош ми оказа помощ да намеря моя жанр и убеденост, както и гласа си “ , казва тя пред изданието.

Ако приемем, че една по-достойна и „ първокласна “ еднаквост ви дава опция да стоите гордо изправени с убеденост, няма нищо неприятно. Но това няма наложително да позволи проблемите със самочувствието и неувереността . На Виктория ѝ лишава доста време преди да се помири с дадените ѝ от природата лице, тяло и външен тип. Тя към момента не се мисли за красива , както признава пред: „ Не, безусловно не. Но екстрахирам максимума от това, което имам. “

Пластичната хирургия или други непрекъснати козметични процедури не са дълготрайно решение за проблемите, те са единствено краткотраен еликсир. Това не значи, че тези практики въобще не би трябвало да се обмислят, изключително в случай че са предложени от медицински съображения – в живота обаче има доста повече неща, които си заслужават, в съпоставяне със спазването на стандарти за хубост.

Така през годините Виктория осъзнава, че нейното семейство и работа са по-важни от нейната суетност, и е доста по-доволна, че дава приоритет на други области.
 Най-милите моменти на семейство Бекъм  Най-милите моменти на семейство Бекъм  Най-милите моменти на семейство Бекъм  Най-милите моменти на семейство Бекъм
Най-големият извод от еволюцията на Виктория Бекъм през последните двадесет и пет години е, че не можем да си позволим да бъдем съкрушени поради неща, които не си заслужават . С времето попадаме на красиви и постоянно контрастиращи открития за себе си, като най-добре е просто да оставим терзанията да отминат и да стартираме да се одобряваме такива, каквито сме.

„ Когато съзряваш, се научаваш по какъв начин да се чувстваш удобно в личната си кожа “, споделя Пош Спайс. Нека обаче не чакаме толкоз време, колкото нея.
 Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР