Aко още не сте изпитали предимствата на истинското 5G изживяване,

...
Aко още не сте изпитали предимствата на истинското 5G изживяване,
Коментари Харесай

Достъп до истинската мрежа 5G Ultra от А1 с обновени планове

Aко още не сте изпитали преимуществата на същинското 5G преживяване, то А1 ви дава опция да се потопите в света на още в този момент.

От началото на юли телекомът започва промоционална акция за всички консуматори, подписали нов контракт за мобилен проект A1 Unlimited или ONE, и притежаващи 5G смарт телефон, с които да усетят осезаемата разлика в скоростта на сърфирането. До 31 август всеки нов клиент на телекома ще получи достъп до същинската 5G ULTRA мрежа на А1 за първите 3 месеца от съответния контракт.

С новите промоционални условия от телекома изискванията за първите три месеца на абонаментните проекти съответстват изцяло с изискванията на най-високия проект Unlimited Ultra. По този метод потребителите, сключили нов контракт с А1 в интервала от 01 юли до 31 август, получават неограничени мегабайти на оптималната скорост в мрежата на 5G ULTRA за първите 3 месеца от контракта.

Това, което отличава 5G ULTRA, е работата ѝ на обособени 5G честоти, употребява 5G съоръжение и доближава до 5G скорости от над 1000 Mbps. С подобаващия 5G смарт телефон и покритие на могат да бъдат достигнати скорости даже от порядъка на 1400 Mbps. Докато DSS решенията разчитат на споделен запас сред 4G и 5G мрежите, 5G ULTRA употребява 5G честоти в спектъра от 3,6 GHz и 5G съоръжение от европейски снабдител. Това трансформира мрежата от пето потомство на А1 в единствената в страната, която може да даде на потребителите действително 5G преживяване.

Подобряването и разширението на покритието на мрежата на А1 продължава интензивно и в идващите месеци. Според данни от компанията 50% от популацията на България навън към този момент има достъп до. В обсега на мрежата все още са включени над 75 града и курорта в страната.

Разбира се, с цел да се възползвате от преимуществата на същинското 5G преживяване и промоционалното предложение от А1, ще е належащо да притежавате и уместно устройство. Потребителите, които желаят да се екипират със смарт телефон, съчетаем с петото потомство мрежи, могат да разчитат на богат избор от водещи производители. 5G към този момент не е непокътната територия на флагманите, а навлиза решително и в междинния и бюджетния клас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР