Ако няма кабинет с първия мандат, няма да има и

...
Ако няма кабинет с първия мандат, няма да има и
Коментари Харесай

Борисов: Главният прокурор си мисли, че ме страхува. Чакайте, аз съм бил главен секретар!

Ако няма кабинет с първия мандат, няма да има и с втория, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

" Не се меся в работата на Мария Габрел, само че тя би трябвало да продължи да търси сечението, по което би могло да се направи държавно управление. Все още се надявам на разсъдък от цялата политическа класа ".

 

По думите му не е неточност, че Мария Габриел е поискала оставката на Иван Гешев:

 

" От доста години политици желаят тази оставка и до този миг скандал не се е разразил. Именно поради това този скандал ни право твърдо уверени, че политическата класа би трябвало да се меси единствено посредством Конституцията и законите ".

 

Борисов съобщи, че е поел персонален ангажимент пред гласоподавателите и евроатлантическите сътрудници за поддръжка на проектозаконите, импортирани от Крум Зарков

 

" Пред западните посолства, в случай че щете. В персонално качество, дружно с госпожа Атанасова, законите на Крум Зарков да бъдат приети(...) Министърът на правораздаването през днешния ден е внесъл тези закони, нашата парламентарна група е поела ангажимент да ги поддържа. Какви са - този, който ги е писал, носи отговорност. Между първо и второ четене могат да се поправят неточности и грешки, само че във всички случаи това законодателство би трябвало да бъде признато.

 

Накрая Борисов се оплака, че всички приказват единствено за него, вместо да се извърнат към Габриел. " Прокурорът, като приказва, единствено за мен приказва. Мисли, че ме опасява! Чакайте, аз съм бил основен секретар (на Министерство на вътрешните работи - бел.а.) толкоз години. Ако по този начин се опасявам елементарно... Само Бойко, Бойко, Бойко!Мария Габриел дава отговор. Аз съм единствено на първия ред народен представител. И отново, отново, отново – Бойко, Бойко, Бойко! ", ядосано нареждаше лидерът на ГЕРБ-СДС.

А когато публицист го попита какво би трябвало да бъде държанието на политиците, с цел да се излъчи държавно управление, отговори: " Възпитано. "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР