Ако някога сте се чудили как биха изглеждали днес значими

...
Ако някога сте се чудили как биха изглеждали днес значими
Коментари Харесай

Как биха изглеждали Мона Лиза и Клеопатра днес?

Ако в миналото сте се чудили по какъв начин биха изглеждали през днешния ден значими исторически фигури като , Мона Лиза и Юлий Цезар, графична дизайнерка дава отговор на въпроса ви. Бека Саладин обожава историята и това я въодушевява да употребява актуалните технологии, с цел да пресъздаде някои от най-известните лица от предишното.

„ Мисля, че хората гледат на предишното като на поредност от събития; нещо като филм, който не можем да почувстваме или докоснем ", споделя тя пред уеб страницата за изкуство veri-art.net. „ Вярвам, че нещата, които ни доближават до предишното, в действителност ни свързват – скулптурата на Помпей, съвършено непокътнатите мумии на инките, персоналните предмети на хора, които от дълго време са изгубени. “

Така се ражда поредицата й Royalty Now, която ни оказва помощ да разгледаме международната история от нов ъгъл. „ Всяко изображение отнема от 4 до 5 часа, с цел да се сътвори. Понякога даже по-дълго. Много хора мислят, че просто употребявам приложение и променям лицето, само че е доста по-сложно от това. Трябва да наподобява допустимо най-реалистично “, разяснява Бека пред Bored Panda.

Вижте творбите й в галерията.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР