Ако нещо в отношенията ви с партньора, родители, приятели куца,

...
Ако нещо в отношенията ви с партньора, родители, приятели куца,
Коментари Харесай

Страхотни трикове, с които ще подобрите отношенията си с околните само за минута

Ако нещо в връзките ви с колегата, родители, другари куца, то има всякакви дребни дейности, с които да заздравите връзката и връзката сред вас. Може да прилагате най-различни от тях, според от обстановката, а дано забележим и кои са те:‘

За сближение сред сътрудници

Прегърнете го за 60 секунди

При прегръдката се покачват равнищата на хормоните окситоцин и допамин, а те са виновни за привързаността и удоволствието. Така ще покажете на обичания, че го обичате и е значим за вас.

Изпратете му известие

Малките и непредвидени известия като „ Обичам те “, „ Липсваш ми “, „ Нямам самообладание да те видя “ ще издигнат духа и на двама ви, а и несъмнено ще ви върнат във времената, в които едвам сте започвали връзката си. Така ще подновите и ще разсъните и остарялата пристрастеност.

Изненадайте го с обичана храна или напитка

На прибиране от работа или връщане от пазар, вземете на половинката си обичания му артикул или нещо, което обича да пийва. Тези дребни изненади в действителност значат доста за другия.

Не забравяйте и приятелите си

Изпратете им известие

Не се сещайте за тях единствено един път в месеца, тъй като „ нямате време “. Дори късите известия с едно „ Как си? “ ще свършат работа, с цел да покажат на другия, че мислите за него и ви е грижа. 

Изпратете им цветя

Цветята са по-подходящи за нежния пол, само че може да измислите нещо алегорично и за мъжете. Този дребен жест сигурно ще се оцени доста високо. Добавете и картичка с обръщение към тях.
Запишете видеосъобщение
Изпратете им клип, в който пеете обичана ария или такава, която ви припомня за минали случки и мемоари. Ще озарите деня им.

Обръщайте нужното внимание и на децата си

Украсявайте обяда и принадлежностите им

Оставете им записка сутринта, залепете стикери със сърца и усмивки на раницата или кутията за обяд. Направете им сандвичи с формата на сърце – концепциите са доста, а резултатите са внезапно повишение на настроението.

Хвалете ги

Не забравяйте да ги поздравявате за постигнатите резултати. Дори и да се е случило нещо минимално, то заслужава хвалба. Така ще насърчите детето си, а и то ще знае, че има вашата поддръжка.

За постоянни връзки с сътрудниците

Отнесете почерпка в офиса

Ако купувате закуска или обяд за себе си, от време на време може да взимате сладки или курабии и за сътрудниците. Грижата сплотява.

Благодарете

Отзовавайте се, в случай че може да помогнете с нещо, както и благодарете откровено, когато ви се оказва помощ на вас. Вие сте един екип и би трябвало да се подкрепяте.

Грижете се за себе си

Правете си лист с цели

В началото на всяка седмица или месец, вписвайте по 7 неща, които ви вършат щастливи. И гледайте да отмятате най-малко по едно на няколко дни.

Давайте повече, в сравнение с получавате

Ще се изненадате какъв брой добре ви кара да се чувствате грижата за останалите. 

Направете лист с положителни качества

Направете си лист с 5 качества, които харесвате в себе си. Дръжте го покрай себе си, с цел да може да повдига настроението ви и да ви подсеща за качествата ви в по-трудни моменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР