Чарли Уебстър разкри, че има е претърпяла спонтанен аборт: 41-годишната

...
Чарли Уебстър разкри, че има е претърпяла спонтанен аборт: 41-годишната
Коментари Харесай

Чарли Уебстър разкрива, че е претърпяла спонтанен аборт: 41-годишната водеща на Sky Sports става емоционална, докато  говори за „съвсем скорошна“ сърдечна болка, след като е преминала през пет кръга на IVF

Чарли Уебстър разкри, че има е претърпяла импровизиран аборт: 41-годишната водеща на Sky Sports става прочувствена, до момента в който приказва за „ напълно скорошна “ сърдечна болежка, откакто е минала през пет кръга на ин витро оплождане Добре е да приказваме за контузия: Как да осмислим предишното и да израснем през болката, Чарли призна, че е „ с разрушено сърце “ след скорошната си трагична загуба

Чарли разкри, че се бори да забременее поради „ биологичния си часовник “ и се опасява, че това може да не се случи за нея в този момент.

Тя сподели: „ Никога не съм говорила за това и се веселя, че го повдигнахте, тъй като съм на 41, усещам се толкоз дълго ми споделиха да не забременявам.

„ Майка ми ме роди в доста дребна възраст. Казват ни да получим нашето обучение, което е в действителност значимо, и в този момент сме тласкани към кариера.

„ Аз се стремях към всички тези неща и Толкова се го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР