Четките за тоалетна помагат за ефективното почистване на вашата тоалетна

...
Четките за тоалетна помагат за ефективното почистване на вашата тоалетна
Коментари Харесай

Genius hack прогонва упоритата мръсотия дори от най-„отвратителните“ четки за тоалетна

Четките за тоалетна оказват помощ за ефикасното разчистване на вашата тоалетна – само че какъв брой постоянно действително ги чистите?

Всички имаме бяхте там, почиствате тоалетната паница, когато ви идват посетители, с цел да сте сигурни, че тоалетната ви свети и наподобява като нова. Но всякога, когато търкате безмилостно блатото си, четката ви за тоалетна става все по-мръсна и по-мръсна и може да търкате бактерии назад в купата, което не е идеално.

Според Дренч четките за тоалетна би трябвало да се мият на всеки седем дни и да се сменят на всеки шест месеца, тъй като са „ цялостни с микроби “ и „ всички тези бактерии, които сте изтрили от тоалетната, в този момент са преуспяваш върху четката си. " За благополучие, @home_reimagined в TikTok има съвършения хак за разчистване на четката ви за минути.

Когато сте употребявали скрубера за тоалетна паница, е значимо да го „ дезинфекцирате “ и да го оставите да „ изсъхне преди да го приберете “. Разбира се, за този хак ще би трябвало да се уверите, че тоалетната ви е почистена авансово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР