Ако нещо е наистина важно в този живот, то е

...
Ако нещо е наистина важно в този живот, то е
Коментари Харесай

Промяната е видима: Пищната Пам Велидис вече не е "дюнер"!

Ако нещо е в действителност значимо в този живот, то е да имаш воля и да не се предаваш за нищо на света. Дори, когато те назовават " дюнер " и ти се присмиват пред цялата ни страна. Тези качества сподели за енти път Пам Велидис, трансформирала се в фаворитка на публиката, макар наднорменото си тегло.



С което обаче май е напът да се оправи, само че не с помощта на липосукции и лиготии за лентяи, а с труд и неизменност. Да, Пам нееднократно е признавала, че обича да се любува на живота, а това включва и насладата от вкусната храна. За сметка на това обаче тя стартира стремително и постоянно да тренира, което към този момент си споделя думата.



След " Ергенът ", в който се сблъска с досадни и злобни женици като Габи и Теди, Пам е по-редовна в залата от мнозина други. И към този момент е свалила 10 кг, което по никакъв начин не е малко. Тя се смее, че не се е отказала от пиците и шоколада, само че гледа да ги изгори с малко пот по-късно.



" Не мога и не желая да недояждам и цялостен живот да съм гладна и дебела. Храната, ласките, целувките, пътешествията... всичко това са блага от живота и в случай че ги пропущаме, ще сме нещастни. Няма да го направя. Продължавам да пребивавам с усмивка, само че пък спортуването ми хареса и на процедура се уверих, че работи ", споделя Велидис.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР